Истинско чудо се случи с Антония и Атанас от формата "Женени от пръв поглед"!

Сензация или чудо - както и да го наречем, ще е напълно заслужено за това, което се случи с Антония и Атанас от ТВ експеримента "Женени от пръв поглед". Докато двойката Гери и Георги се разпадна с трясък още по време на медения месец в Рим, то младоженците Антония и Атанас също имат повод за сълзи, но... от щастие.

Краката на чувствителния и срамежлив Атанас Хаджийски буквално се разпреперили и той се разплакал от вълнение след новината, която му съобщила неговата отредена от съдбата половинка. Антония признала, че... ще става майка! Това разкриха близки до самия Атанас Хаджийски, който още не може да се освести от новината.

[caption id="attachment_338828" align="alignright" width="300"]Женени от пръв поглед Антония и Атанас от "Женени от пръв поглед" - ще станат ли наистина трима след няколко месеца?![/caption]

Чудото се случило преди няколко дни, след като Антония и Атанас имаха възможността да живеят заедно като истинско семейство пред камерите на "Женени от пръв поглед" и да решат дали ще продължат завинаги заедно, или ще се разделят. Очевидно при тях раздяла няма да има - не и ако действително след девет месеца младото им семейство се увеличи с още един член.

"Антония е бременна. Тя самата не можеше да повярва, когато тестът показа ясно две чертички, а за Атанас да не говорим. Той буквално заекваше и не можеше дума да обели от шока и вълнението. След това веднага хукна до аптеката, за да купи друг тест, който също се оказа положителен. Ще става татко човекът, какво по-хубаво от това?!", разказват приятели на Атанас Хаджийски.

Припомняме, че Атанас бе първият, който още щом видя Антония в гражданското, отсече, че точно тя е жената, с която иска да изживее целия си живот. Химията помежду им пламна още от първата минута и двамата бяха единствените, които веднага консумираха брака си - само часове след запознанството и сватбата си в "Женени от пръв поглед".

"Тони си е записала час при лекар още за следващата седмица след празниците, защото Наско иска да прекара Великден с мисълта, че наистина ще става татко. Страх го е да не би тестовете да се окажат неверни и да са го заблудили, макар че това не би го отказало да пробва отново. Мисълта за дете от Антония вече го завладя изцяло", коментират източниците.

Самата Антония била доста уплашена от вероятната бременност, тъй като не знаела дали е готова да стане майка, но била категорична, че ако наистина чака дете от Наско, то ще му дари цялата любов на света.

А форматът "Женени от пръв поглед" наистина ще се е справил успешно с поне една от идеите си.