Красивата и фина Ели Гигова бе жестоко наранена от човека, когото обичаше с цялото си сърце!

Богатите също плачат - максимата се оказа вярна за пореден път, а доказателство за това е красивата дъщеря на оръжейния бос Николай Гигов - Ели Гигова. Богатото, умно и образовано момиче бе жестоко наранено от мъжа, на когото преди половин година отдаде сърцето си - милионерът Димитър Тодоранов.

Връзката между двамата бе толкова сериозна, че Ели Гигова прие да се сгоди за него и двамата дори обсъждаха сватбата си. Допреди две седмици, когато дъщерята на Николай Гигов попаднала в типичната за всяка втора жена ситуация - да хване благоверния си в изневяра.

[caption id="attachment_338838" align="alignright" width="300"]Ели Гигова Ели Гигова за пореден път мина в редиците на необвързаните[/caption]

Фактът, че Ели Гигова е твърде далеч от "простосмъртните" жени по визия, стил, класа и най-вече финансови възможности, не попречи на Димитър Тодоранов да украси главата й с огромни рога. Хубавата му годеница примряла от болка, когато научила, че той се е заиграл с най-обикновена хостеса в елитен столичен клуб.

"Това наистина смаза Ели. Най-големият й кошмар се сбъдна отново. Всички знаем защо се раздели с Петко Димитров навремето - не й понасяше постоянното му висене в дискотеките посред нощ и забежките му със знайни и незнайни фусти. Баровете и златотърсачките се бяха превърнали в ужас за Ели, а ето че и новият й годеник залитна по хостеса. Тези момичета са истински чудовища, готови са на всичко за слава и пари", разкриват източници, близки до милионерската щерка.

[caption id="attachment_338839" align="aligncenter" width="300"]Ели беше луда по красивия и богат Димитър Тодоранов Ели беше луда по красивия и богат Димитър Тодоранов[/caption]

Първоначално Димитър Тодоранов отричал до дупка и се опитвал да замаже очите на Ели Гигова с романтични жестове и скъпи подаръци, но уви - доказателствата за системните му изневери се оказали безспорни. И Ели Гигова затръшнала вратата под носа му.

Двамата са разделени повече от десет дни и до момента щерката на Гигов нито веднъж не отговорила на многобройните позвънявания на бившия си вече годеник. "Няма и да го направи. Ели Гигова е момиче с безкрайно силен характер. Може и да потъне в сълзи и мъка, но ще издържи и няма да се предаде. Димитър Тодоранов е минало за нея", убедени са източниците.