Георги Веселинов не издържа и призна, че в живота му има друга жена и това не е Гери!

Нечуван скандал се вихри зад кулисите на ТВ експеримента "Женени от пръв поглед", след като най-непредсказуемият и труден участник в лицето на Георги Веселинов не издържа и разкри, че в живота му има жена, но това не е съпругата му Гергана Капзамалова.

Екипът на предаването е в шок, тъй като епизодите на "Женени от пръв поглед" тепърва предстоят, а зрителите трябваше да тръпнат в очакване как ще се развият отношенията на двойките след медения месец, когато по правило заживяват заедно за пет седмици.

[caption id="attachment_338889" align="alignright" width="300"]Женени от пръв поглед Скандал тресе "Женени от пръв поглед", Георги разкри истината[/caption]

Оказа се обаче, че явно всичко е нагласено, тъй като Гери и Георги не делят общ покрив от доста време. Двамата живели заедно в апартамента на Георги Веселинов само докато трае по-голямата част от снимките, след което се разделили. Събирали се единствено, за да заснемат последните епизоди от предаването.

Идния вторник всички ще видят с очите си как Георги признава, че само в името на договора с телевизията ще го играе лицемер и предан съпруг на Гери. И категорично заявява, че ако му писне от "ролята" и реши да бъде честен, всичко ще се взриви. Така и стана на практика, защото софтуерният специалист не издържа.

Много преди предаването да наближи своя финал, Георги разкри, че е влюбен и до себе си има жена, която определено не е Гергана. От няколко седмици насам той спокойно се движи навсякъде с приятелката си - русокоса чаровница, която държи за ръка, гледа влюбено и целува. А, когато преди дни, продавачка в квартален магазин го пита къде е "съпругата" му, Георги отговаря, че такава няма. Няма я и халката на пръста му.

Всичко това вероятно ще донесе големи проблеми на 34-годишния мъж, който по сценарий трябваше да изтърпи до края на "Женени от пръв поглед" и едва тогава да се разведе с Гери - ако и двамата го желаят.

Неприязънта между тях обаче е станала толкова силна, че нито той, нито тя са били склонни да участват в този фарс и ден повече. Предстои да видим обаче как ще бъдат представени фактите в шоуто и какви ще бъдат последиците за "предателите".