Крисия Тодорова не е харесвана от своите връстници в "Шоуто на Слави", но пък Дългия знае как да печели рейтинг!

Най-известното дете в България - Крисия Тодорова, е принудено да търпи неприязън към себе си от страна на колегите си г-н Андреев и Тереза Тодорова. Разградската принцеса, както Слави Трифонов неведнъж я е наричал, не е харесвана от своите връстници, които считали, че са много по-забавни от нея, но имало значително по-малко слава, научи Kliuki.bg.

За лошите отношения в екипа на "Запознай се с малките" вина носят родителите на децата. Тези на Тереза непрестанно хвалели щерка си пред Слави, че била много изобретателна и забавна, докато Крисия стояла като кралица и не се държала като дете. Родителите на г-н Андреев също предпочитали Тереза пред Крисия, тъй като самото момче се чувствало по-комфортно с първата до себе си.

[caption id="attachment_339020" align="aligncenter" width="300"]Крисия Тодорова е принудена да търпи неприязънта на Тереза Тодорова и г-н Андреев Крисия Тодорова е принудена да търпи неприязънта на Тереза Тодорова и г-н Андреев[/caption]

Тереза и Андреев били приятели и извън "Шоуто на Слави". Те често си пишели във Фейсбук и играели заедно игри в интернет, докато Крисия изобщо не я търсели. Детето-чудо обаче не се притеснявало от отношението на своите колеги, понеже майка му му казвала, че те просто завиждат и по-добре, че не са приятели.

"Колкото и голям да е талантът на Крисия, истината е, че Тереза се държи по-разкрепостено и по-детски. Крисия беше същата в началото, но после нещо се случи и славата сякаш я промени. Фен съм на детето-чудо, то е най-талантливо от трите деца, но определено с Тереза става по-смешно." - твърди един от зрителите на шоуто.

Фактите говорят, че г-н Андреев действително се чувства доста по-добре с Тереза в тандем. Тогава момчето е по-забавно и казва и прави доста изобретателни неща, които не са по сценарий. Незнайно защо, Крисия Тодорова започна да се държи доста по-сдържано в сравнение с кастингите преди година.