Диляна Попова изтърпя много, но съдбата й възнагради - за разлика от Асен Блатечки!

Сагата между Диляна Попова и Асен Блатечки вече приключи. Но, изненадващо, не в полза на актьора, а на младата майка, която най-после бе възнаградена от съдбата за цялата болка, която преживя покрай бременността си и раждането на малкия Борил.

Припомняме, че самият Асен Блатечки заряза Диляна Попова с неговото бебе на ръце, за да се върне с наведена глава при съпругата си Катерина Горанова, която нарани жестоко с аферата си с манекенката. Месеци наред Диляна вярваше и се надяваше, че с бащата на бебето й ще заживеят като истинско семейство, но това не се случи. И днес красавицата смело продължава напред, разкриха нейни близк

[caption id="attachment_339057" align="alignright" width="300"]Диляна Попова Диляна Попова получи щастието, което заслужаваше[/caption]

Диляна Попова е изненадващо и щастливо влюбена в млад и красив бизнесмен, собственик на конна база в покрайнините на столицата. Двамата се запознали преди около месец, докато той поръчвал облекло за конна езда от бутика на Диляна Попова. От дума на дума те осъзнали, че имат много общи неща, а разговорите им в ателието й бързо преминали в срещи на обяд и вечеря.

Днес Диляна Попова е отново влюбена и категорична, че е успяла да загърби болката и обидата, нанесени й от Асен Блатечки. За когото обаче новият личен статус - "обвързана" на Диляна, дошъл като гръм от ясно небе.

"Асен не очакваше подобно нещо от нея, поне не толкова скоро. Не, той не обича Диляна като жена и не я ревнува, както биха си помислили много хора. Асен се страхува да не изгуби сина си Борил, защото новият й приятел бързо може да заеме мястото му в сърцето на детето, ако се събере да живее с Диляна", разкриват близки до красивата дизейнерка и манекенка.

Асен Блатечки дори се опитал да поговори с Диляна Попова и да й внуши, че й е доста рано за нова сериозна връзка и че трябва по-добре да опознае приятеля си, преди да го пусне в дома при бебето си. Попова обаче била непреклонна и то, защото Асен бил последният човек, от чиито съвети смятала да се възползва.

Тепърва ще видим дали сега нещата няма да претърпят нов коренен обрат и Асен Блатечки да хукне да се бори, за да задържи до себе си жената, която сам отхвърли с лека ръка.