Петя Дикова не може да повярва, че татко й Сашо Диков разкри това за нея!

Чаровната Петя Дикова място не може да си намери, след като собственият й баща Сашо Диков направи шокиращо разкритие за нея пред цяла България. Журналистът и бивш съпруг на красивата актриса Аня Пенчева показа коренна промяна в себе си и отношението си към Пипи като я обяви за...лигла.

Доскоро Сашо Диков не даваше дума да се издума против талантливата му дъщеря и се скъсваше да я хвали и лансира къде ли не. Днес обаче промяната е чудовищна, а той самият заяви, че не е доволен от начина, по който Петя Дикова си върши работата, пише вестник "Уикенд".

[caption id="attachment_339072" align="alignright" width="300"]Сашо Диков Сашо Диков жестоко обиди Петя и разяри Аня Пенчева с думите си[/caption]

"Дразня се като я гледам напоследък. Седнали на диванчето пред нея някакви остарели "звезди", а тя им се хили и ги котка така, сякаш интервюира Мадона. Стига лигавщини, бе, момиче! В ефир си, а преиграваш, което е убийствено за един уважаващ себе си журналист. Излизам извън нерви като я гледам напоследък и дано да вземе предвид съветите и критиките ми, защото иначе ще се превърне в копие на Марта Вачкова", изцепи се Сашо Диков за родната си щерка.

Близки до Петя Дикова разкриха, че момичето е буквално сринато и жестоко обидено от думите на баща си, на когото се опитвала да подражава и да прилича още от малка. Сашо Диков винаги е бил пример за Пипи със своя професионализъм и успехи в работата си, а още от дете Петя Дикова мечтаела да стане като него и дори да го задмине.

"Как ще ме задмине и как изобщо ще прилича на мен, ако е лигла?! Аман от кифленско поведение по медиите напоследък", беснеел пък Сашо Диков.

Журналистът обаче стигна в съветите си към Пипи дотам, че разяри и иначе спокойната си бивша половинка Аня Пенчева. Актрисата категорично не одобрила начина, по който той се изказва за собственото си дете и то пред очите на цялата страна.

"Ако имаш да й казваш нещо, ще й го казваш на нея и то на четири очи. Няма да резилиш Пипи пред хората и да сриваш имиджа, който сама си е извоювала с толкова труд", гневяла се Аня Пенчева на Сашо Диков.