Валери Божинов не е на себе си, още една красавица му заби нож в гърба

След като трябваше да изтърпи всичките гаври на Николета Лозанова години наред, Валери Божинов така и не си взе нужната поука. Очевидно футболистът винаги си пада по жени с доста силен характер, които му "изпиват" мозъка. Последната му изгора Вероника Стефанова, наричана още Каролин, не се оказа много по-различна от Ни Ло, тъй като и тя не успя да му бъде вярна за много дълго.

[caption id="attachment_339198" align="alignright" width="300"]Валери Божинов с нов удар от жена Валери Божинов с нов удар от жена[/caption]

Въпреки че връзката им започна преди едва седмици, Валери Божинов бил луд по манекенката - фен на ЦСКА. Той вече се виждал обвързан сериозно с нея, когато получил шокиращ и жесток смс, касаещ край на всичко помежду им. Футболистът не можел да повярва на очите си, защото Вероника Каролин била неговата опора срещу Николета Лозанова напоследък и му давала сили. Двете изобщо не се понасяли, което било добре дошло за Валери.

[caption id="attachment_339199" align="alignleft" width="200"]И тя се изгаври с Божинов И тя се изгаври с Божинов[/caption]

Божинов приел действията на Вероника като предателство. Той нямал представа защо тя го е оставила така бързо, но се говори, че хубавицата има вече нов любим, който не е от популярните личности, но я правел много щастлива. Най-вероятно двамата са се запознали още по времето на връзката на Стефанова с Божинов, дочу Kliuki.bg.

Красавицата не крие, че е от богато семейство, заради което изобщо не се интересувала от парите на Валери. Тя дори се имала за по-богата от него и даже понякога плащала сметките в заведенията. Като фотомодел не изкарвала много, но пък родителите й разполагали с доста солидни финанси, както и брат й, който работел като лекар.

"Вероника беше прекалено голяма лъжица за Валери Божинов. Тя е много над Николета Лозанова и другите плеймейтки. Вери има свой стил и изобщо не гледа кой каква звезда е." - разкрива приятелка на богатата манекенка.