Камелия бе разкрита от легендарен певец от миналото!

Днес младежите може би не знаят, но в зората на българската демокрация имаше едно име, което пълнеше дискотеките. Руси Русев, който е сред първите подписали с "Пайнер" изпълнители, проговори пред в. "Шоу", след като години наред тънеше в забрава. Въпреки че вече е встрани от попфолка, той остава в историята на този жанр.

[caption id="attachment_339202" align="alignright" width="300"]Камелия получи страхотно признание от чалга легенда Камелия получи страхотно признание от чалга легенда[/caption]

Оказва се, че чалга легендата има най-добри спомени от Камелия. Двамата се засякоха в "Пайнер" едва за няколко години, но Русев й е подал ръка. Той я е карал дори по участия, тъй като в началото блондинката е няма личен автомобил. Изпълнителят на "На бургаската гара" все още поддържал контакт с Ками и я определя като много земна. Тя била една от малкото, които не са забравили откъде са тръгнали. Камелия и до днес се държала без грам самочувствие, не и такова, което парадира величие. "Тя по принцип е момиче от народа и такова ще си остане" - смята Руси Русев.

[caption id="attachment_339203" align="alignleft" width="300"]Помните ли го? Помните ли го?[/caption]

Легендарният певец разкри и някои неща от кухнята на "Пайнер", които доказват, че Ками е била права да напусне компанията. Още по времето на Русев Митко Димитров е започнал да увеличава процента за фирмата. Първоначално е взимал 20% от печалбата на изпълнителите, после е увеличил на по 30-40%, а преди да си тръгне Руси разпределението било 50 на 50. В последствие нещата даже още повече са се влошили, както казва Камелия. Затова Русев е решил да напусне навреме.

Уви, ситуацията за него не се разви особено благополучно след "Пайнер". Неговата кариера тотално пропадна откъм слава. Стигна се дотам, че в момента певецът работи в читалище и няма нищо общо с шоубизнса. Той признава, че в кръвта му е рок музиката, но животът му е протекъл предимно с чалгата, тъй като е трябвало да издържа семейството си.

За да поясни на младото поколение кой е Руси Русев, със следващото видео Kliuki.bg предоставя на общественото полезрение микс от негови песни!