Стефан Каръбски и Светлана Кирова от "Женени от пръв поглед" се разведоха скоропостижно, той е влюбен в друга!

До пълен разпад и крах доведе "Женени от пръв поглед" най-любимата двойка на зрителите Светлана и Стефан. Двамата бяха събрани от екипа на предаването като уж много подходящи, но единственото, което получиха след сватбата си, беше разочарование и много сълзи за Светлана Кирова.

Крехкото момиче от Перник наистина се влюби в своя съпруг, макар и не от пръв поглед. Затова пък чувствата й бяха доста силни и даваха изгледи за една действително здрава и стабилна връзка помежду им. Този, който в случая заряза всичко и поиска развод поради липса на чувства, бе Стефан Каръбски.

[caption id="attachment_339213" align="alignright" width="300"]Женени от пръв поглед Стефан жестоко нарани Светлана, за която "Женени от пръв поглед" претърпя неочакван развой[/caption]

Веднага след изтичането на 5-те задължителни седмици, пред които двамата трябваше да делят един покрив и Светла се нанесе в къщата на Стефан, той й поиска развод. Единственото хубаво в случая е, че вместо да я залъгва, той призна, че не изпитва съпружеска любов към нея и не мисли, че нещата ще се получат. Това разкриха приятели на Стефан, които признават, че много харесвали Светлето.

"Ние всички я харесахме, тя е страхотна. Но мнението ни не е важно , защото не ние щяхме да живеем с нея, а Стефан. Какво да се прави, той просто не успя да се влюби достатъчно. Държи на Светла, обича я, но по-скоро като сестра, отколкото като жена. Двамата се разведоха кротко още след края на снимките и оттогава почти не са се чували. Стефан си има момиче, в което наистина е хлътнал", разказват най-близките авери на Стефан Каръбски от "Женени от пръв поглед".

Приятелката на чаровника живее в неговия квартал и била наистина неустоима и доста пищна брюнетка. За разлика от Светлана Кирова, тя обожавала животните и кучетата на Стефан, които са едно от най-любимите му неща. Паснали си не само като характери, а помежду им имало и силна страст - каквато отсъствала във връзката му със Светлето.

Именно разводът със Стефан бил причината Светлана да поства тъжни статуси и снимки във Фейсбук, но от предаването я сръчкали, че нарушава договора и издава предварително края на формата, което може да й донесе солидна неустойка.