Елена е заплашила Бербатов с развод

Елена е заявила на Бербатов, че ако приеме въпросната оферта, най-вероятно семейството им ще се разпадне. А тя е покана от страна на Истанбул националната ни футболна звезда да приеме да рита за турския тим "Галатасарай”. Шефовете на турския футболен отбор вече втора година ужажвали Димитър Бербатов и го изкушавали с доста съблазнителни предложения, пише Слава. Ако национала ни приеме да рита за "Галатасарай” и по този начин изведе отбора в европейската или шампионска лига, те му предлагала фантастичните около пет милиона евро годишна заплата.

Освен това Бербо и неговото семейство ще има още куп екстри, като огромна къща на разположение, два автомобила, а всички училищни такси по обучението на двете му дъщери ще се поемат от турската страна. Офертата била повече от примамлива и щедра, и Бербатов бил склонен да приеме. Още повече, че от „Монако” все още не са му предложили нов договор.

[caption id="attachment_339226" align="alignright" width="300"]Елена постави ултиматум на Бербатов Елена постави ултиматум на Бербатов[/caption]

Въпреки че бившия ни национал изведе френския отбор в Шампионската лига, от ръководство не давали чатлак, че искат да продължат договора си с Димитър Бербатов, научи и Kluiki.bg.

Хубавата Елена обаче заплашила Бербо с развод, ако приеме да рита за турците. Тя не искала децата й да учат и се възпитават в южната ни съседка, а да се образоват в западните училища. Съпругата му заявила, че няма да живее в Истанбул, а ще си остане в България и ще ходи при мъжа си само през уикенда. Красавицата подчертала също, че в Турция няма никакви приятели, пък и не харесвала страната.

Поставила му ултуматум да намери да играе за отбор в Англия, ако все пак не остане в „Монако”. Митко обаче не бил склонен на този вариант, защото в островната страна го искали доста по-скромни тимове, които не участвали в европейски турнири. Освен това Бербатов изпадал от ужас при мисълта, че във Великобритания трябва да оставя половината си заплата за кралицата.