Мария Игнатова бе призната в една област, но Алекс Раева - в друга, далеч по-приятна!

Красивата и чаровна блондинка Мария Игнатова не е от жените, които стоят и се самосъжеляват. Затова тя е реагирала крайно остро, когато е узнала, че феновете предпочитат да слушат Алекс Раева по време на X Factor. Това показа анкета на блогър в интернет, който пита - Коя тв водеща най-много харесвате? За изненада или не, на първите две места са застанали именно двете водещи на X Factor, които са преборили конкуренция на Лора Крумова, Гала, Галя Щърбева и др.

[caption id="attachment_339240" align="alignright" width="300"]Алекс Раева е по-харесвана от Мария Игнатова Алекс Раева е по-харесвана от Мария Игнатова[/caption]

Алекс Раева е голямата победителка. Сред коментарите се изтъква, че е изключително забавна и цялостното й поведение на сцената е пълно с енергия и свежест. Мария Игнатова е останала втора, което пак е постижение, но и удар под кръста. Същинската комедийна водеща е именно тя, тъй като работи за "Господари на ефира". Оказва се обаче, че Мария далеч не е забавна колкото Алекс, която на всичкото отгоре е и друга по професия, а именно певица.

"Най-красивата тв водеща, която виждам у нас, със сигурност е Мария Игнатова. Това обаче не е я прави най-добрата и приятна за нас - зрителите, защото все по-рядко ни разсмива. Алекс Раева е тази, която прави шоуто и пуска най-големите смешки." - пише един от форумниците.

Според информациите, достигнали до Kliuki.bg, Мария Игнатова не е останала очарована от мнението на феновете, а напротив. Тя се имала за изключително забавна личност и самият факт, че една певица я надминава пред камерата в това отношение, я вбесявал.

Алекс Раева обаче е позната на всичките си близки като душата на компанията. Това е била и сред причините Слави Трифонов да не издържи дълго с нея, защото той е свикнал да командва парада дори и извън работа, докато Алекс винаги привличала повече внимание, когато били заедно сред приятели.