Ники Михайлов люто се заканил на бившата си Алисия

Ники Михайлов бил бесен на доскорошното си гадже Алисия и се заканил да я пусне по мрежата, ако не престане с номерата си. Националният ни вратар имал солидно количество компроматни клипчета с горещо съдържание. В тях главно действащо лице бил настоящия вратар на турския тим „Мерсин” и многобройните му креватни завоевания.

Плейбоят бил известен с това, че през леглото му са минали солиден брой певици, плеймейтки и модели и той бил „заковал” парещите сцени с тях във видео клипчета, пише Слава. Бившият на поп фолк дивата имат пристрастия към документиране на парливите си хоризонтални подвизи още от младенческа възраст и тази страст не го напускала и през годините.

Още преди да отпраши за холандския тим Твенте, където го уреди татко му, шефа на БФС, той пуснал доста провокативно видео за възрастни в мрежата, което взривило не малко пуритани. Футболните запалянковци също били против това из Интернет да се разпространява подобно филмче със скандални сцени.

[caption id="attachment_339243" align="alignright" width="300"]Ники Михайлов е бесен на Алисия Ники Михайлов е бесен на Алисия[/caption]

В него главни действащи лица били Ники Михайлов и негов авер, футболист, които доста се разгорещили с мадама, която приличала досущ на известна манекенка, бившо гадже на Дичо. Ники Михайлов бил известен и с това, че обичал да разпространява клипове, какви ги е вършил със завоеванията си, сред съотборниците си от „Левски”.

Подобно провокативно видео той пазел и с Алисия, и след като двамата вече са разделили, той заплашил звездата на „Ара мюзик”, че ще го пусне по виртуалното пространство, ако го тормози, разкриват близки до футболиста. Колекционерът на плеймейтки, поп фолк диви и манекенки й се ядосал, защото разбрал, че Алисия ходи при врачка, за да си го върне с любовна магия. За целта тя отлетя при него, в къщата му в Турция, за да изпълни заръката на ясновидката. Ники Михайлов обаче разбрал за какво идва и жестоко й се заканил, че ако не се осъзнае, ще пусне неприличното видео по Интернет.