Венета Райкова не се възприема добре в новото си начинание

Унищожителни подигравки търпи Венета Райкова заради новото предаване, на което е водеща - "Дневникът на Венета". Зрителите на ТВ7 не са останали доволни от предложеното им и не престават да иронизират Вени, хващайки се най-вече за облеклото й.

Хората са на мнение, че тоалетът, в който Венета Райкова се появи за първото издание на продукцията, е меко казано нелеп. Те не възприемат опитите на продуцентите да я превърнат в по-млада версия на Миглена Ангелова. Обувките й били големи, цветовете я правели дебела и още куп обиди търпи блондинката във Фейсбук, научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_339255" align="alignright" width="300"]Венета Райкова търпи подигравки заради това облекло Венета Райкова търпи подигравки заради това облекло[/caption]

"Определено тези обувки й бяха големи. Хлопаха й, както и главата й. Просто е смешна и нелепа тази Венета. Не става за такъв тип предаване." - пише форумник.

Според слуховете Венета Райкова нямала особено желание да работи точно в тази телевизия, но липсата на доходи от 3 месеца насам я принудила да приеме. Жалкото обаче е, че за такъв тип предаване трябва малко по-млада водеща, а Вени скоро ще направи 41 г.

"Това е идеално за някоя току-що прохождаща журналистка, жадна да се доказва и да става известна. Тогава вече зрителите ще видят нещо ново и свежо, защото ще е непознато лице. А сега гледаме една остаряваща русокоска, която я знаем от 10 години, нищо ново и съответно интересно." - пише друг интернет потребител

Очаква се Венета Райкова все пак да си вземе нужните поуки и да направи предаването по-харесвано. Защото ако не го стори, може пак да се окаже безработна. Ситуацията в телевизионната сфера, а и изобщо в медийната, е такава, че може за миг да изчезнеш, ако няма достатъчно рейтинг.

Едва ли Венета Райкова се притеснява много за бъдещето си. В края на годината пак се очаква "ВИП Брадър" и съответно "Голямата уста", а спестяванията й дават спокойствие, но ще е добре за нея да се докаже и извън "Горещо".