Адреналинката Жана, вече бивша, разкрива пикантни тайни

Жана, която се изявява в имитаторското шоу по Нова телевизия „И аз го мога” откровено разказа какво е мислила за своята законна половинка. Красивата брюнетка го е възприемала като дебил, който на всичкото отгоре бил строг и мълчалив. Двамата се запознават в обща компания и тя не може да се отърве от това първо свое впечатление.

Мъжът до нея се нарича Славомир, но тя галено го нарича Слав. Неприятната мисъл екс адреналинката е имала за своя съпруг, с когото съдбата отново я среща случайно на морския бряг, пише Lifestyle.bg. Това се случва половин година след първото им запознанство. От общите си авери брюнетката разбира по-късно, че и той е разпитвал за нея какво представлява като човек. Минават още няколко месеца, преди Жана да приеме предложението му за първа среща.

Цели пет години след това Слав й предлага годеж по много романтичен начин. Двамата пак са на морето, на 14-ти ноември, когато е нейния рожден ден.Тогава тя става на 28 години, но отказва да празнува. Обаче бъдещият й съпруг я води в скъп ресторант.

[caption id="attachment_339288" align="alignright" width="300"]Жана е лудо влюбена Жана е лудо влюбена[/caption]

По време на любимия й десерт, който настоява да й се поднесе, сервитьора й носи малка, красива кутийка. Първата й мисъл била, че това са мечтаните обеци, които тя си харесала преди. Каква била изненадата й обаче, когато вътре открила прелестен годежен пръстен, научи и Kluiki.bg.

Слав поискал Жана да даде отговор на предложението му, независимо какво е то. След мълчание, сълзи и радостни изблици, тя дала положителен отговор. Година и половина по-късно Слав й предлага ръката и сърцето си. Преди това влюбената двойка кумува на свои приятели. Пред Гала „На кафе” Жана разкри, че за да се подготви за сватбата й били необходими само двадесет дни.Венчала се с рокля, реплика на известен ливански дизайнер.

Със съпруга си са имали две романтични пътешествия. Първото е на красив гръцки остров, където разбира, че ще става майка. Второто е на остров Бали, подарък от техните кумове. Там Жана заминава със Слав, когато вече е в седмия месец от бременността си. Преди година и три месеца ражда малкия Преслав. Гордата майка твърди, че малчугана има лика на баща си, но е наследил нейния борбен характер.