Ани Цолова е съсипана, че остарява и младостта става все по-далечна...

Известната чаровница от Нова телевизия Ани Цолова е съсипана, вместо да празнува деня, в който се е родила. Причината е ясна - четвъртият юбилей на журналистката. Днес тя чукна 40-те и това я побърквало. Въпреки че не показва личните си емоции пред зрителите, Ани не искала изобщо да остарява и затова била много тъжна навръх рождения си ден.

"Обичам живота, още се събирам с приятели на по бира, уиски или просто кафе. Работата ми пречи да стоя до късно, но през деня също се забавлявам. Не си представям, че мога да бъда 40-годишна лелка, но се случи. Къде отиде младостта ми..." - вайкала се Ани Цолова пред близки.

[caption id="attachment_339298" align="alignright" width="300"]Ани Цолова не е доволна, че навършва 40 г., но животът не може да бъде спрян Ани Цолова не е доволна, че навършва 40 г., но животът не може да бъде спрян[/caption]

Журналистката била в такава депресия, че изобщо нямала желание да празнува. Тя накарала мъжът си и цялото семейство да отбележат празника съвсем скромно, без никакви приятели. За целта още преди часове те отпрашили за планината, както писа "Всеки ден", цитиран от HotArena.net.

Въпреки че се вайка заради годините си, трябва да се отбележи, че Ани Цолова беше далеч по-непривлекателна на визия преди време. Когато започна в Би Ти Ви, тя беше една леко закръглена и пухкава репортерка, която обаче впечатляваше с провокативни и интересни въпроси. Близо 10 години й трябваха, за да придобие фигурата, която има днес.

"Ани се подложи на уникални диети, защото е перфекционист и знаеше, че за да работиш в телевизия, трябва да си много красива. Както всичко в живота й, което си поставя за цел, и това успя да постигне. Вижте я сега, изглежда ли на 40-годишна? Не мисля!" - казва приятелка на журналистката.

Kliuki.bg използва възможността да честити на Ани Цолова 40-тия й рожден ден. Нека продължава да радва родния ефир с визията и професионализма си!