Любо Нейков е обзет от паника, че нещо може да стане с детето му

Закръгленият актьор Любо Нейков е изцяло потънал в манията, че лоши хора и завистници могат да му навредят. Известният комик не давал на малката си щерка Анна да се показва навън без своя телохранител, пише "Уикенд". Детето ходело на детска градина с охрана, а когато се разхождало с родителите си навън, отново зад тях се движел добре сложен въоръжен висок мъж.

След като брат му у майка му починаха, Любо Нейков изпаднал в паника на тема живот. Той осъзнал, че времето на всички хора е преброено и затова трябва да се пази добре. Освен това той очакваше много дълго появата на свое дете и затова в момента бди като орлица над него.

[caption id="attachment_339367" align="alignright" width="300"]Любо Нейков се притеснява за малката Анна Любо Нейков се притеснява за малката Анна[/caption]

"Ани е неговият живот. Той чакаше дете толкова дълго, че е нормално сега да се притеснява за сигурността на момиченцето. Дано няма чак толкова завистници в България и нищо лошо не стане с Анито." - коментират познати на актьора.

Любо Нейков си навлече доста неприятели през последните години, тъй като бизнесът му рязко потръгна, което не се приема добре от конкуренцията. Затова актьорът имал опасения, че може някоя от другите фирми да се опита да му спретне мръсен номер. Той толкова много се притеснявал за 4-годишната Анна, че даже сложил бронирани стъкла на автомобила, с който се движи щерка му и който е управляван от охранителя й.

За да не травмира детето, че има нещо опасно, Любо Нейков го лъжел, че този чичко е само шофьор на семейството и личен иконом. Той обаче е забелязван навсякъде с Анна и момиченцето може да разбере истината от недоброжелатели. Главният страх на комика бил свързан с отвличане с цел откуп. Затова той криел усърдно колко точно пари има, но вече в медиите изтече информация, че е по-богат дори от Слави Трифонов, както и Kliuki.bg писа.