Наталия Симеонова едва постигна щастието с връщането си на екран, когато отново бе наранена жестоко!

Любимата водеща на българите Наталия Симеонова потъна в скръб след неочакваната и шокираща новина, която съобщи единственият мъж в живота й - таткото на дъщеря й Денис Ризов. Феята на любовта тъкмо бе намерила щастието си с връщането на екран на предаването "Предай нататък", когато силен удар я събори.

Наталия Симеонова е безутешна, защото се сбъдна най-големият й страх - а именно Денис Ризов й поиска развод. Това разкриха близки приятели на водещата, които от няколко дни са неотлъчно до нея в опитите си да я утешат и да я накарат да приеме колкото се може по-спокойно реалността.

[caption id="attachment_339406" align="alignright" width="300"]Наталия Симеонова Най-големият кошмар на Наталия Симеонова се сбъдна - Денис Ризов й поиска развод[/caption]

Денис Ризов прибегнал до неочакваната стъпка да поиска развод на Наталия Симеонова, тъй като най-сетне се пречупил под натиска на новото си гадже - гримьорката Алекс и се решил да се венчае за нея. По думите на близките им, сватбата най-вероятно ще бъде в края на годината или най-късно идната пролет, но преди това Денис трябва да уреди всички подробности по официалния си развод с Наталия.

"Край! Ако Денис и Наталия наистина го направят и се разведат, с това ще умре и последната й надежда, че отново може да бъдат заедно. Няма такава любов като тази на Нати към Денис. Та тя не е поглеждала мъж след него, толкова години вече живее сама и не спира да вярва, че той е любовта на живота й. Явно обаче съдбата понякога си прави и лоши шеги", коментират близки на нещастната Наталия Симеонова.

Припомняме, че в свои интервюта, Денис Ризов неведнъж е заявявал, че не е искал развод на Наталия, защото за него бракът е безсмислица и не смята да се жени отново. "Ако някога на някого от нас му хрумне да вдига сватба, тогава ще се разведем. Какво по-лесно от това?! Дотогава обаче нямам причина да се развеждам с нея. С Наталия винаги сме били в прекрасни отношения, в такива сме и сега", уверяваше Денис Ризов.

Дали, защото той е толкова влюбен, че сам е пожелал да се ожени за Александра, или тя е била по-настоятелна от очакваното, не е ясно. Фактът е, че решението на Денис Ризов е категорично, а единствената жена, която го обича повече и от себе си, потъна в скръб.