Камелия отново хвърли поредната бомба

Поп фолк певицата Камелия разкри каква е нейната мечта, но във въображението й. Фолкаджийката, която паряса музикалния гигант „Пайнер” и стартира самостоятелна кариера разкри какво иска от мечтаната си сватба. Поп фолк звездата съобщи изненадващо, че не желае да има фанфари, тежки кралски аксесоари и още куп измишльотини за най-хубавия ден от живота си.

В студиото на ”Шпионка” чаровната блондинка разказа, че вижда своята сватба да се случи на зелена морава и наоколо да летят красиви пеперуди. Желаното събитие тя има идея да се случи през пролетта и на него непременно да присъстват най-скъпите й приятели, колеги и разбира се, семейството й, пише Слава.

Камелия не уточни категорично кога точно ще минава под венчило тя и гаджето й Цветин. Това може да стане догодина, може да се случи още по-догодина, палаво посочи чаровната певица. Определено обаче събитието е невъзможно да се случи през настоящата календарна година, но пък има желание да се види булка.

[caption id="attachment_339413" align="alignright" width="300"]Камелия пак разбуни духовете Камелия пак разбуни духовете[/caption]

Преди актуалната поп фолк дива отричаше брачната институция като задължителна, но днес е променила мнението си. Но само донякъде. Тя не е и сигурна дали иска булчинската й рокля да бъде в традиционния бял цвят или в някой друг, избран и харесан от нея, научи Kluiki.bg.

Определено всички подробности около един от най-важния ден в живота й ще бъде обсъден от нея и приятеля й Цветин. Бъдещите младоженци засега са на едно мнение какво ще искат от сватбата си. Те желаят техните гости и приятели да се забавляват и да се радват, да споделят голямата им емоция и заедно да са много щастливи. А най-голямата истина, до която е достигнала Камелия е тази, че една връзка, за да е дълга и хармонична е необходимо любов, за да опознаеш другия. Но преди всичко трикът е да опознаеш самия себе си и да си наясно какво искаш самия ти.

Тогава нещата се нареждат от само себе си, твърди Камелия. В противен случай слагаш маска и правиш нещата така, както искаш да се харесаш на партньора си и тогава нещата за буксуват и двойката неминуемо се разпада. Камелия обещава през настоящата година да е изключително продуктивна. Изпълнителката на „Манастир” вече има няколко проекта, с които не само ще зарадва своите фенове, но и ще ги изненада изключително приятно.