Гери и Георги от предаването "Женени от пръв поглед" преживели наистина бурен развод!

Бурен развод, съпроводен с грозни думи и нападки, преживели Гери и Георги от рейтинговото "Женени от пръв поглед". Най-скандалната и същевременно интересна с вечните си пререкания двойка стигнала дотам, че буквално не можела да се гледа в края на брака си. Това разкри приятел на Гергана Капзамалова, който бил плътно до нея в онзи момент.

Всички зрители вече видяха, че колкото и да се напъваха, Гергана Капзамалова и Георги Веселинов не успяха да запазят дори приятелските си чувства, да не говорим за интимни такива. Несходството в характерите им пролича още по време на медения месец в Рим, който вместо романтика и щастие, им донесе основно ядове и душевна пустота.

[caption id="attachment_339473" align="alignright" width="300"]Женени от пръв поглед Гери и Георги от "Женени от пръв поглед" не могат да се гледат с днешна дата[/caption]

След като се насилили да живеят под един покрив няколко седмици, както пише в договорите им с "Женени от пръв поглед" обаче, Гери и Георги се разделили скоропостижно и се събирали в дома на софтуерния специалист само, за да заснемат поредната серия "зрителски илюзии".

Напрежението между тях взело връх по време на развода, когато Гери намекнала на Георги, че е можел да се постарае повече и да им спести цирковете в шоуто. "Нали сме "много умни и интелигентни" и нали щяхме да бъдем отлични "лицемери"?! Какво стана, че не успяхме с ролята, която сами си поставихме?!", зачекнала Гергана Георги, уж на шега. На което обаче той не издържал и отвърнал подобаващо.

"Всеки актьор се нуждае от подходящ сценарий и партньор. Сори, но ти не беше такава. Достоен съм за Оскар и за това, че те издържах толкова време", бил красноречивият отговор на Георги Веселинов, след което, разбира се, Гери избухнала подобаващо за всяка наранена жена.

"Стана наистина страшно, чак адвокатите се препарираха. Размениха се крясъци и обиди като "неудачник", "кифла", "мамино синче", "глупак", "самовлюбена досадница" и още подобни, след което процедурата трябваше да приключи по най-бързия начин, за да не се избият тези двамата", разказва приятелят на Гергана Капзамалова от "Женени от пръв поглед".

Тепърва ще имаме "удоволствието" да видим краха в семейството им с идните епизоди на формата, който обещава ако не друго, то поне реален сеир.