„И аз го мога” се оказа изпитание не само за участниците, а и за оценяващите

В „И аз го мога” зрителите най-после се оказаха овъзмездени! Член на журЕто от формат на Маги Халвадгиян се посрами публично за наслада на хейтърите, видя kliuki.bg.

След няколко години дразнене, формати, епизоди, пристрастни оценки и какво ли още не, драгият зрител въздъхна доволно. Най-после член на журито си намери майстора и то не от някой гневен форумец, а сам се изложи на сцена!

Легендата на цирковото изкуство – Александър Балкански минава за най-симпатичен на зрителите от форматите на Халваджиян. Той не сече като Фънки, не се прехласва по мацките като Ники Кънчев и не лансира момченца като Саня Армутлиева. Човечецът обаче сам стана причина за резила си след като опита да натрие носа на честолюбивия Петко Димитров. aleksandar balkanski Бизнесменът отдавна се тръшка, че в „И аз го мога” зрителите предпочитат да дават подкрепа на дамите. До снощи това наистина беше вярно, но макар Петко да не го докара до победа има основание да е доволен. Маститият господин Балкански се провали на два пъти върху батута.

Доайенът опита да покаже на Петко Димитров как се прави качествено салто, но при всичките опити се приземи на глава. Съпругът на танцьорката Яна се ожали от болки в краката, но това не трогна никого – все пак повечето от звездите във формата вече имат сериозни „бойни рани”.

Александър Балкански се подразни много от мрънкането на баровеца и реши да го убеди, че просто е трябвало да вложи някакви усилия. За да докаже, че задачата му не е толкова трудна, сам се тества върху батута, но неуспешно.

Зрителите не злорадстваха много за сметка на възрастния господин. Все пак е на 74 години и от почти четири десетилетия не бил се качвал на батут. От снощи обаче журито не само на „И аз го мога”, ще е малко по-предпазливо в коментарите си...