Слави Трифонов отново бе предаден, този път не от човек от екипа си

Нов шамар получи Слави Трифонов. Оказва се, че Елена Папаризу няма да дойде в България за концерта на Дългия и "Ку-ку бенд". Певицата е отказала под предтекст, че има други ангажименти, но Слави го е въприел като предателство, тъй като преди месец тя е приела поканата, а сега се отметнала, научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_339614" align="alignright" width="300"]Слави Трифонов получи нова доза предателство Слави Трифонов получи нова доза предателство[/caption]

През годините Слави Трифонов някак свикна да бъде предаван, но предимно от хора от екипа му. Много са онези, които предпочетоха солова кариера пред сигурното заплащане в "Шоуто на Слави". Деси Добрева, Алекс Раева, Нели Петкова, Калин Вельов са само част от имената на бивши подчинени на Трифонов. Дори и те обаче ще уважат шоумена и ще вземат участие в концерта му.

[caption id="attachment_339615" align="alignleft" width="300"]Елена Папаризу става все по-красива Елена Папаризу става все по-красива[/caption]

Слави Трифонов много се надявал да открие голямото събитие именно с Елена Папаризу и големия им хит "Why". След отказа на гъркинята обаче плановете му се променили и той решил да направи дует с малката Крисия Тодорова, която да му партнира в песента, писа "Шоу". Така публиката на концерта ще стане свидетел на прецедент. За първи път Слави и Крисия ще пеят заедно.

"Нямам търпение да чуя всички големи хитове на великите Слави Трифонов и "Ку-ку бенд". С годините те се превърнаха в истинско явление за България. Любимата ми песен е "Жива рана". Там Слави и Годжи просто нямат равни. Купих си отдавна билет и вече чакам да започне шоуто." - споделя фен на "Шоуто на Слави".

Отказът на Елена Папаризу обаче по всяка вероятност ще влоши отношенията й със Слави Трифонов. Тя се е извинила с писмо до шоуто, но Дългия изрично е наредил да не й бъде отговаряно. Очаква се двамата вече да не бъдат близки както досега.