Войната между Алисия и Джина Стоева набира скорост

Поп фолк дивата Алисия бе нападната от колежката си Джина Стоева, че й е откраднала дуетното парче, което тя трябваше да прави с Тони Стораро. Но бившата на Ники Михайлов с ловка маневра й го отнела и то вече е на пазара под името „Не давам да си чужда”. Казусът става все по-заплетен и в публичното пространство се пуснаха различни версии, пише HotArena .

Кой крив, кой прав не се знае, но битката става все по-свирепа. Затова от музикална компания „Ара мюзик”, като засегната страна, разпространиха писмо до медиите, за да дадат поне малко светлина на изключително куриозния случай. Те застанаха зад гърба на певицата Алисия, като насочиха стрелите си срещу Джина Стоева.

От „Ара мюзик” обясниха, че са прослушали огромно количество песни с различни варианти за съвместен дует между Тони Стораро и Джина Стоева и са се спрели на демо версията на чуждестранен композитор. Парчето пък, което са направили Тони Стораро и поп фолк дивата Алисия било съвсем различно от това, което било замислено като първоначална дуетна песен с Тони и Джина Стоева. Те припомнят още, че Тони Стораро е правил общи парчета досега с още много свои колежки като Ваня, Преслава и Софи Маринова, но срещу тях Джина изобщо не е роптала, припомни и Kluiki.bg.

[caption id="attachment_339667" align="alignright" width="300"]Алисия и Джина Стоева се "хванаха за косите" Алисия и Джина Стоева се "хванаха за косите"[/caption]

След това и в изявление на страницата си в социалната мрежа Алисия каза почти същите неща, които бяха написани и разпространени от „Ара мюзик”. След което тръгна слуха, че най-вероятно певицата, тъй като за момента тя е сред най-вървежните и е като „златната кокошка”, е „сложила своите думи в устата на компанията”.

Припомняме, че заради скандала Джина Стоева заяви, че напуска „Ара мюзик”. Тя обвини в пристрастия „Ара мюзик” към едни певици, за сметка на други, на които дори се спъва кариерата и не се дава възможност да правят нови парчета. Джина каза още, че ще пее самостоятелно и ще се самофинансира. Колежката й Ивена заяви, че също ще я последва.

Алисия, която винаги е твърдяла, че не обича скандалите и разправиите, буквално се изгаври с Джина Стоева, твърдят техни колежки. Екс жената на Валери Божинов почти сълзливо заяви, че в сайтовете за видеосподеляне клипа на парчето им „Не давам да си чужда” се трие, като умело насочи вниманието към Джина. Това още повече фокусира интереса към спорното й парче с Тони Стораро. Много хитър и умел пиар ход, не й се вързаха обаче бдителни фейсбукари.