Елена Петрова напълно се е променила

Палавата актриса Елена Петрова се е обърнала на сто и осемдесет градуса. Чаровната дама, която в момента е съдия в имитаторското шоу „И аз го мога” си е „посипала главата с пепел” и отново се е върнала при гръцкия си съпруг. Все още милионера предпочитал да изглежда така, все едно че още е разделен с неверницата, но нямал нищо против да се съберат отново. Преди това обаче той й поставил определени условия, тъй като красавицата го направи за смях пред цяла България, а и в неговата родина, пише HotArena.

Само пред най-близките си хора Елена Петрова заявила, че вече се е събрала с мъжа си преди шест месеца. Крачката е сторена заради децата, но двамата не искат все още да афишират това свое решение. Тъй като съпрузите не били изгладили докрай отношенията си, довели до кризата в брака им и не бързали с разгласата.

Къдрокоската обаче изцяло била скъсала с лековатия си живот и вече напълно се отдала на семейството си и богатия си съпруг Apиcтoтeлиc Фoтилac, научи Kluiki.bg.

[caption id="attachment_339670" align="alignright" width="300"]Елена Петрова е готова и за невъзможното Елена Петрова е готова и за невъзможното[/caption]

Въпреки че плъзна клюката, че младото й гадже, режисьора Мартин Макариев й е бил шута, истината се оказа друга. Красавицата завъртя главата на Мартин на снимачната площадка, като според някои препъни камък в отношенията им се оказал психотрилъра „Вила Роза”, където Елена Петрова изпълняваше главната роля. Но според близки до звездата от „Стъклен дом” тя още преди това взела решение да напусне настоящото гадже на Луиза Григорова.

Отношенията им се пропукали, защото режисьора предпочитал да остане анонимен и да не афишира връзката си с нея. Двамата се срещали само по долнопробни хотелчета и не се показвали никъде заедно.Отначало Елена приемала това негово действие като желание да не разстройва децата й, но после разбрала, че той не иска да я направи своя жена.

Двамата се крили почти две години и любовника й с нищо не променил мерака си за анонимност. Елена прозряла истината, че не гледа сериозно на връзката им и изгубила емоцията, и страстта. Затова взела решение да скъса с него. За нейна голяма радост съпруга й нямал нищо против да я приеме. Веднага Елена Петрова побързала да се върне към стабилния си живот, дори и да приеме условията на наранената си половинка, колкото и да са тежки. Гръцкият милионер й прости, но не се знае какво й готви и дали няма и той да й изневери, предполагат нейни близки.