Нова тръпка в живота на красавицата Диляна Попова, за шок на Асен Блатечки! Негов приятел го предаде в името на любовта!

Въпреки че се върна при съпругата си, Асен Блатечки продължава да изпитва чувства към Диляна Попова. Доказателство за това е реакцията му, когато узнал, че най-добрият му приятел сред колегите - Калин Врачански, има любовна връзка с Диляна. Шокиращото за Асен е, че именно той бил помолил приятелят си да наглежда Попова и сина им Борил, писа "Уикенд". Както често става обаче мъж и жена да не могат да прекарват толкова време заедно без да са влюбени един в друг, и тук случаят се потвърдил.

[caption id="attachment_339683" align="alignright" width="300"]Асен Блатечки изгуби завинаги Диляна Попова Асен Блатечки изгуби завинаги Диляна Попова[/caption]

Асен Блатечки останал потресен, че Врачански е омаял Диляна Попова. Макар ясно да й подсказа, че не я иска за жена, Чарли от "Стъклен дом" се надявал да си запази майката на сина си за всеки случай, ако Катерина го изгони. Появата на Калин между двамата обаче усложнява нещата. По всяка вероятност това значи край завинаги между Асен и Диляна, тъй като тя била луда по Врачански и вече тотално забравила Блатечки.

[caption id="attachment_339684" align="alignleft" width="300"]Калин Врачански предаде приятел и колега Калин Врачански предаде приятел и колега[/caption]

"Той много я нарани, когато ги остави с бебето. Да, помага им финансово, но това не стига. Едно дете има нужда от пълноценно семейство, което включва двама родители, които да са заедно. Очевидно за Борил няма да се получи, но това не значи, че Дидето няма право на щастие с друг." - коментират приятелите на Попова.

Асен Блатечки обаче вече не искал и да чува за Калин Врачански. Колкото и вторият да се опитвал да го убеди, че не върши нищо нередно, тъй като Диляна е свободна жена, Асен не спирал да ревнува и вече бил зачеркнал Калин от списъка си с приятели, научи Kliuki.bg.