Ирина Тенчева е по-слаба и стройна от всякога, при това само месец след раждането на малкия Самуил!

Любимата на Иван Христов - Ирина Тенчева изглежда зашеметяващо. Тя буквално се стопи само месец след раждането на малкия им син Самуил, а визията й е повод за откровената завист на не една нейна колежка.

Оказа се, че супер тялото на Ирина Тенчева си има помощник, разкриха близки до щастливата майка. И това са основно две неща - режимът й на разделно хранене и вълшебната добавка, която приема. Ирина Тенчева от няколко години се храни здравословно и не смесва различните групи храни, което е оснавата на разделното хранене. Това, разбира се, бързо даде отражение и върху скоростното й отслабване след раждането.

[caption id="attachment_339723" align="alignright" width="225"]Ирина Тенчева Ирина Тенчева изглежда по-красива и свежа от всякога[/caption]

Неизменен помощник при отслабването й обаче е един уникален еликсир, с чиято помощ половинката на Иван Христов изглежда като 20-годишно момиче, макар вече да е на прага на 40-те години. И това е новият продукт на депутатката от ДПС Петя Раева - "Ню грийн лайн", разкриха нейни познати.

Благодарение на "Ню грийн лайн", с когото отслабнаха редица представители на родния бизнес, културен и политически елит, Ирина Тенчева също постигна невероятен ефект. Продуктът се състои от 60 на брой сашета, които се приемат по две на ден, разтворени във вода. Пият се след хранене, а ефектът им влияе не само на отслабването, а и на здравето на целия организъм.

Оказа се, че и феноменалната промяна на певицата Ивана, която от години се бори с наднорменото тегло, се дължи на въпросните сашета на Петя Раева. Самата Петя Раева пък не спира да се радва на рекордните 30 килограма, които свали и които успява да запази и до днес.

"Безспорно най-доволен от бързото възстановяване и прекрасния вид на Ирина Тенчева е самият Иван. Той е по-влюбен в нея от когато и да било, но и как иначе, щом има до себе си толкова красива и умна жена, и прекрасна майка", коментират източници, близки до семейството на Иван Христов и Ирина Тенчева.