Диляна Попова продължава да засрамва Асен Блатечки, след като актьорът я изостави с бебето им на ръце

Ненавистта между хубавицата Диляна Попова и колегата й Асен Блатечки започва да става шокиращо голяма. Очевидно красавицата не може да прости начина, по който Асен се отнесе с нея след забременяването й. Затова тя реши да му го върне, залюбвайки се с най-добрия му приятел в лицето на Калин Врачански.

[caption id="attachment_339748" align="alignright" width="300"]Диляна Попова отмъщава на Асен Блатечки заради поведението му след раждането й Диляна Попова отмъщава на Асен Блатечки заради поведението му след раждането[/caption]

След това обаче Попова просто довърши Блатечки, споделяйки с приятелки, че Врачански е най-надареният мъж, с когото някога е била. По този начин манекенката не само злепостави Чарли от "Стъклен дом", но и всички свои бивши мъже.

"По-добър от Калин съм нямала. Той ме разбира така добре. Удовлетворява ме напълно като жена, човек и приятел. Никой друг досега не съм чувствала така близък." - споделила Диляна Попова с най-близките си приятелки.

Както Kliuki.bg писа, Асен Блатечки много ревнувал от своя колега и добър приятел Калин Врачански, въпреки че той самият избра да не бъде с актрисата. Актьорът се завърна при съпругата си, но очевидно това му решение е било продиктувано най-вече от чувство за вина. Защото приятелите на Блатечки твърдят, че той все още е влюбен в Диляна и точно тя е истинската любов в живота му.

"Макар постоянно да имаха дразги, бяха щастливи заедно. След забременяването на Диляна обаче се вдигна огромен медиен шум и това смути Асен. Може би затова той реши да потуши скандала, връщайки се при Катя, но никой не може да каже колко е щастлив с нея." - мнението на близките на Асен Блатечки.

Диляна Попова първоначално страдаше за бащата на бебето си, но по всичко личи, че вече тотално го е забравила и е щастлива с приятеля му Калин Врачански, който също мина през бурни любовни авантюри.