Мариана Векилска разкри, че е изживяла много тежко неочаквания удар!

Водещата на Би Ти Ви Мариана Векилска е потресена от внезапния и болезнен удар, който я застигна и нарани там, където я боли най-много.

Журналистката разказа бясна, че е станала поредната жертва на телефонните измамници, които обаче позвънили не на нея, а на обичната й баба.

[caption id="attachment_339772" align="alignright" width="300"]Мариана Векилска Мариана Векилска извън кожата си от бяс след удара по скъпата й баба[/caption]

"Шокирана съм от злобата и безчувствието на тези хора. Обадили са се на баба ми и й заявили, че майка ми е много зле и е в болница. Поискали пари, но жената не разполагала с огромната сума, която трябвало да даде. Милата, едва не припаднала от мъка, че дъщеря й е в беда, а тя не може да помогне. Добре, че малко след разговора майка ми минала да я види и я заварила плачеща пред блока. Що за изроди са това?!", бясна е Мариана Векилска.

Тя сподели, че това не е първият път, в който телефонните измамници са опитвали да измъкнат пари от добре платената водеща. Имало още два-три случая, но за щастие, те нацелили директно оправната Мариана, която моментално ги пратила да вървят по дяволите.

"Всеки ден четем и слушаме по новините как измамниците са обрали поредния пенсионер и като че ли започнахме да го приемаме като нещо естествено. Е, не е - не е нито естествено, нито нормално. Тези хора са изпечени мошеници, но действат на жертвите си на психологическо ниво, затова много умни и начетени хора се хващат на думите им. Крайно време е да се направи нещо и да се въведат тройно по-тежки наказания за тях. Само така ще се изкорени този проблем", категорична е Мариана Векилска.

Извън яда й от скорошния случай, тя е благодарна, че всичко в семейството и живота й върви добре, а слуховете за предстоящия развод с половинката й Симеон Колев, нямат нищо общо с истината. Двамата се разбирали чудесно и се радвали на спокойствие и хармония в отношенията си.