Алисия, която се гордееше с кариера и вярна агитка от фенове, получи неочакван удар от най-оборотния певец в компанията си

Алисия претърпя страшен удар в момент, в който се чувстваше максимално удовлетворена.

Певицата в последния месец няма основание да е недоволна – кариерата й върви, закова се като №1 в компанията си, а старата й врагиня Николета търпи удар след удар. Като допълнителен бонус приема и затоплянето на отношенията й с бившия, която прави синчето й щастливо и нея по-спокойна.

Пълно щастие за Алисия обаче се оказа, че няма, видя kliuki.bg. Тъкмо да почне да бере плодовете и от дуета си с Тони Стораро и хоп! – Нов проблем! Сговорчивата и обичана от всички Джина Стоева се тръшна, че я ограбили и напусна със скандал музикалната им компания!

Алисия пробва да го изиграе обидена невинност и къде високомерно, къде с фина ирония провокира колежката да признае, че не е ограбила никого. Добродушната дама обаче сюрпризира всички с ответен удар чрез Фейсбук! Алисия не само беше натикана в калта, но и осмяна по най-жесток начин! Докато певицата занимава аудиторията като изтъква „вселенски” успехи в кариерата си, колегите се забавлявали на неин гръб!

Джина Стоева до ден-днешен нямаше нито един враг, но смело извади кирливите ризи на колегите си. Певицата издаде, че новият дуетен партньор на Алисия се съгласил на съвместно парче с нея, за да даде нов тласък на кариерата си. Добрякът Тони Стораро може да изглежда като огромен плюшен Мечо, но в действителност никак не си поплювал. jestok-skandal-djina-stoeva-razkri-toni-storaro-se-podigrava-na-alisiia-che-ne-moje-da-pee-vijte-otvorenoto-pismo-za-koeto-vsichki-govoriat-1 "Алисия е "Йосма"! На музикантски език (за тези, които не знаят), това означава, че не можеш да пееш.”, съсипва колекционерката на футболисти Джина.

Когато момиче като Николета ти говори с ирония за „треторазрядна кариера” можеш да отговориш с достойнство, но когато истинска звезда се подиграе с теб – това е истински нож в гърба!

На Алисия й харесва да прави дуети, но скоро няма да посегне към тях!