Крехката Ирена Милянкова получи неочакван и страшно жесток удар!

Красивата манекенка и актриса Ирена Милянкова стана жертва на ужасяващ удар, причина за който се оказа новата й любов. След години мъка, тормоз и насилие от страна на дългогодишния й съпруг Росен Чолов - Чолата, хубавицата най-после избра да е щастлива и открито оповести новия мъж в живота си пред обществото.

Тя обаче едва ли е подозирала какво ще й донесе това, а именно - нападение и побой, поръчан от ревнивия й съпруг. Това разкриха ужасени свидетели на синините и шевовете, с които Ирена Милянкова се появила преди седмица на поредното събитие. Травмите не можели да бъдат скрити, защото са по лицето и челото на модела, разказват очевидци.

[caption id="attachment_339863" align="alignright" width="300"]Ирена Милянкова Ирена Милянкова се появи в ужасяващ вид, била е нападната и бита заради новата си любов[/caption]

"Ирена изглеждаше страшно. И гримът, с който се беше опитала да прикрие белезите, не й вършеше работа. Явно ударите са били наистина силни и жестоки. Но като знаем колко бой е понесла в миналото си с Чолата, явно той отново й е припомнил кой командва парада", коментират източниците.

Според повечето от тях Ирена Милянкова не е станала директна жертва на Росен Чолов, а на биячи, изпратени от него, за да й покажат докъде може да се простира в свободата си и как трябва да се държи, за да не излага честта на съпруга си пред обществото.

"Мъчно ни е да я гледаме така. Ирена упорито не иска да разкрие кой й е причинил тази болка и какво точно й се е случило, но сме сигурни, че има общо с бившия й. Толкова е страшно, защото тя тъкмо откри щастието и любовта. Откакто е с новия си приятел, не можехме да я познаем - сияеше като пролетно цветенце. А сега какво - ще бъде принудена да се раздели с него и отново да живее в самота ли?!", съчувстват на красавицата близки нейни приятелки.

Единственото, което ги успокоява е фактът, че Ирена Милянкова е преживяла много и все още си остава изключително силна жена. Жена, която не може да бъде духовно и психически повалена от няколко удара. Остава обаче опасността от поредната реакция на ревнивия й съпруг, ако новият любим не съумее да я защити и опази.