Какво се случва с Илиана Раева и Наско Сираков, недоумяват дългогодишните им приятели?!

Стабилното и уважавано семейство на Илиана Раева и Наско Сираков направо шокира близките си с неочаквано решение. Дори дългогодишни приятели на двойката са категорично против това, което правят златното момиче и бившият национал, като се чудят какво се случва с тях. Това разкриха източници, станали свидетели на превъплъщението на семейство Сиракови в разновидност на семейство Адамс.

Причината за това е, че Наско Сираков и Илиана Раева се вманиачили в запазването на младостта и красотата си, и на всеки 2-3 седмици ходели дружно да опъват бръчки и да се подлагат на всевъзможни терапии, гарантиращи вечна хубост.

[caption id="attachment_339970" align="alignright" width="300"]Илиана Раева Илиана Раева и Наско Сираков се вманиачиха по вечната си младост[/caption]

Първоначално, разбира се, идеята дошла от Илиана Раева, която все повече се пристрастявала към идеята да запази визията си. "Илиана е невероятна, умна, интелигентна и безспорно красива дама, но сами разбирате, че на тези години няма как да изглежда като сестричка на двете си щерки. Тя обаче се стреми да постигне точно това и успя да убеди и Наско да се "коригира" заедно с нея", разказват близки до звездната фамилия.

Очевидците обаче са убедени, че всичко това ще навреди много и на двамата, като вместо да им донесе мечтаната младост и красота, ще ги превърне в мутанти или в истински подобия на семейство Адамс.

"Не е нормално и няма как да ти се отрази положително, когато през няколко седмици ходиш на ботокс, лифтинг, корекции и какво ли не. В мумии ли искат да се превърнат тези хора?!", изумени са техни познати. Които са категорични, че и Илиана Раева, и Наско Сираков са достатъчно добре изглеждащи без външна намеса.

Ако все пак Илиана е жена и като всяка такава е склонна да прави необмислени дела в името на едната хубост, то решението на Наско да се присъедини към нея, е леко озадачаващо, смятат източниците. "Един мъж трябва да остарява като катедрала. Бръчките и белите коси винаги го правят още по-привлекателен, ако си носи чара и излъчването. А Наско ги има. Какво му трябва да се прави на кукла?!", коментират авери на футболиста.