Бившата на Коцето - Райна най-после зарадва родителите си след толкова години самота!

Певицата Райна, която по време на връзката й с Константин, наричаха Пилето, хвърли бомбата с наистина сензационна вест. Толкова неочаквана и същевременно прекрасна, че родителите й не сдържали сълзите си от щастие. Защото след 3-те години, които щерка им прекара в самота, хората отдавна се отчаяли за бъдещето й, разкриват източници, близки до устатата македонка.

Тези дни Райна най-сетне зарадвала близките си с новината, че е срещнала мъжа на живота си и се чувства така, сякаш лети по 24 часа на ден. Единственото, което леко помрачава радостта на семейството й е фактът, че новият любим на Райна живее в далечна Доминикана. Да, това се оказа същият онзи зеленоок мулат, за когото Райна въодушевено разказваше след завръщането си у нас.

[caption id="attachment_339981" align="alignright" width="300"]Райна Райна най-после срещна истинската си любов. А дали е така?![/caption]

Избраникът на опърничавата певица се казва Райнер, а чувствата помежду им били наистина силни и породени от пръв поглед, хвалело се Пилето пред близките си дружки. Тя е категорична, че ще продължи и задълбочи връзката си с него, каквото и да й струва това, а за целта вече насрочила повторното си пътуване до Доминикана.

За жалост обаче то ще се състои чак през октомври, тъй като работните ангажименти на Райна и най-вече изтънелия й към момента джоб не позволявали да организира пътуването по-скоро.

Като същинска влюбена жена, певицата бързо му намерила колая като поканила Райнер да й гостува през лятото в Сандански. А зеленоокия хубавец, разбира се, приел с охота.

"Райна не е никак глупава. Основната й идея е да го запознае с родителите си, защото смята, че това винаги задълбочава една връзка и сближава хората още повече. Да си го кажем честно - Райнето е решила да ожени Райнер за себе си, но да видим какво ще излезе в крайна сметка. Тя отлично знае, че биологичният й часовник не спира да работи и каквото и да говори, упорито работи по въпроса да си намери мъж", коментират близки до певицата.

Дано пък сега, след 5-годишната изтощителна връзка с Коцето и последвалите 3 години самота, Райна най-сетне да е намерила любовта.