Преслава не може да случи на мъже – и в личния живот, и в професионалния

Преслава се видя с чудо с мъжете в живота й. Май само татко Кольо не я е предал до ден-днешен. Оказва се, че след Петко Димитров не може да случи на почтен мъж – нито в работата, нито в личния живот.

Мина месец от поредния скандал с името на Преслава. Бирмата я направи смешна в очите на хората и пресата. Благодарение на сцените му на ревност хората опознаха певицата и като флиртаджийка, която губи контрол след две питиета. Сега всеобщата любимка се радва на ново гадже, но нов удар в гърба я свари неподготвена, научи kliuki.bg.

Шофьорът на Преслава се замеси в скандал! Иван Сарафски причинил смъртта на пешеходец и опитал да прикрие престъплението си. Верният служител на певицата я връщал от участие в Благоевград във фаталната вечер. След като я оставя, отишъл да прибере жена си и компанията й от дискотека. Докато се прибирали, минали с висока скорост през пешеходна пътека, надявайки се, че няма да има хора по малките часове. Уви! По това време излязъл 84-годишен пенсионер станал рано, за да отиде до вилата си.

Ударът бил неизбежен, но шофьорът на Преслава не спрял да помогне, а се прибрал у дома. Не губил време, а се посъветвал с „компетентен” полицай, разказват от TrafficNews.bg.

Въпросният служител на реда го посъветвал да намери сигурен човек, който да поеме отговорността за инцидента. Шофьорът на Преслава издържал не само своето семейство, но и това на балдъзата. Съпругът й не искал виновникът да загуби хубавата си работа, заплатата от която стигала за две семейства, затова решил да „помогне”.

Възрастният човек обаче починал в болницата. Синът на жертвата научава истината и решава да търси справедливост. Вярва, че ако са спрели да му помогнат, баща му можеше да оцелее след удара. Надява се да получи поне извинение за строеното.

Шофьорът на Преслава и полицаят, който му дал съвет, попаднали в ареста и вече са с повдигнати обвинения. Довереният човек на певицата рискува да получи от 3 до 10 години ефективна присъда. За Преслава остава да се черви от поредния скандал, в който се забърква името й по чужда вина.