Вихра Петрова остави Ирина Тенчева със зинала уста от изненада!

Невероятно, но самият факт - това е изненадата, която Ирина Тенчева получи от вечната си врагиня Вихра Петрова, при това навръх празника на малкия бебок Самуил. Синът на Иван Христов и Ирина Тенчева навърши 40 дни, а първото му тържество бе отбелязано подобаващо като щастливата майка събра около него своите най-добри приятелки орисници.

Всяка от дамите бе донесла подарък на малкия Самуил и му бе надписала красива картичка със своето пожелание или орисия. Разбира се, Ирина Тенчева не се реши да покаже детето си на снимка, а на приятелите си във Фейсбук предостави единствено фотоси от голямата погача, подаръците и картичките и пожелания.

[caption id="attachment_340243" align="alignright" width="225"]Ирина Тенчева Ирина Тенчева си глътна езика от сюрприза на Вихра Петрова[/caption]

Самата Ирина Тенчева обаче едва не откачила, а очите й се разширили от удивление, когато по време на събирането получила от куриер неочаквана пратка. Оказало се, че в нея има подарък и честитка за малкия Самуил от... Вихра Петрова, разкриват близки до любимата на Иван Христов.

Припомняме, че от години вече Вихра Петрова и Ирина Тенчева буквално не можеха да се гледат. Войната и неприязънта помежду им започна преди четири години, когато Вихра изненадващо научи за връзката на законния си съпруг Иван Христов с Ирина Тенчева.

Последваха бурни скандали, взаимни упреци и дори медиен цирк покрай развода на семейството. Оттогава насетне Вихра Петрова и Ирина Тенчева пазеха пълно мълчание една за друга, но целият светски елит бе наясно, че се разминават по улиците, без да се поглеждат.

Тъкмо това е причината Ирина Тенчева да реагира многозначително на подаръка на Вихра Петрова като в първия момент дори си помислила да го изхвърли. Иван обаче я разубедил, считайки, че тази постъпка може би е първата крачка към помиряването на двете дами и връщането на спокойствието в дома му и отношенията с първородната му дъщеря Ава.