Истинската същност на Алисия излезе наяве

Алисия се прави от години на честна и принципна певица, но се оказва друго. Тъмна тайна от миналото й доказва, че Ася (каквото е родното й име) не е от най-милите и благородни по душа личности. Оказва се, че шеметната кариера на певицата е стартирала с измама, или по-точно казано - с некоректно поведение спрямо своя колежка.

Става дума за хита от 2003 г. "Палиш", с който Алисия проби в света на славата. Всъщност тази песен е трябвало да бъде изпята и заснета с видеоклип от друга певица. Сега може би малцина помнят Румяна Тодорова, но сигурно щеше да бъде другояче, ако "Палиш" бе станала неин хит. Защото точно това е трябвало да се случи. Румяна първа прозряла, че може да се направи много успешен кавър на тази гръцка песен и веднага споделила с продуцента си Касъмов, който оглавява "Ара мюзик". Той я отпратил с аргумента, че нищо не става от тази песен, а после я дал на Алисия.

"Бях заблудена, че няма да се получи хит. Каза ми да не се хабя за обречени проекти. Представете си изненадата ми, когато видях същата песен в изпълнение на Алисия. От този момент аз разбрах, че не мога да разчитам на тази компания и накрая логично се стигна до раздяла." - разказва трепетите си от миналото Румяна пред вестник "Шоу".

Според слуховете, Алисия се добрала до информацията на Румяна и накарала Касъмов да направят песента. Как го е убедила, не е много ясно, но очевидно става дума за някакви задкулисни игри. Така много колежки намразили Алисия, тъй като това бил първият знак, че тя се ползва със специални и незаменими привлегии от ръководството на компанията, а такива хора никой не понася, счита Kliuki.bg.

Чуйте и вижте големия хит "Палиш" в изпълнение на Алисия!