Приятелството между двете телевизионни лица датира от над 20 години

Наскоро се появиха информации, че Милен Цветков бил един от най-близките приятели на Камен Воденичаров, научи Kliuki.bg. Разбира се, спекулациите относно техните истински взаимоотношения веднага започнаха, тъй като и за двамата е имало слухове, че не са на правилния бряг винаги.

Познанството им започнало още в зората на демокрацията. Тогава Милен Цветков бил управител на бар за мъже с по-различна ориентация и там се запознал с Камен Воденичаров, което подклажда огъня дали са били само приятели.

Интересното е, че двамата остават близки много дълго и все още са такива. Камен стана звезда в българската телевизия, а Милен Цветков се превърна в топ журналист, но съмнението относно истината между тях остава.

"Каменчо е прекрасно момче. През годините не се самозабрави нито веднъж. Остана човечен до самия край. Затова считам, че е едно от лицата на телевизията, които ще останат вечни." - казва възрастна зрителка на БНТ.

И ако за Воденичаров мненията са по-скоро добри, не такива са нещата с Милен Цветков, който е доста критикуван от години насам.

"Милен е пристрастен и скандалджия. Постоянно налага своето мнение и изобщо не дава думата на гостите си, а преди и на зрителите. Ако я даде, почва да им се кара. Що за журналист всъщност е това?!" - чуди се зрител на Нова ТВ.

Слуховете за ориентацията на двамата никога не са спирали. За Камен Воденичаров усилено се говори от много години, че харесва повече мъже, отколкото жени, макар официалните му половинки досега да са били само дами. Той обаче така и не се ожени, което засилва спекулациите.

Милен Цветков пък е женен, но и разведен. За него е по-вероятно да е на правилния бряг, тъй като успя да направи и свое поколение. Дали обаче в миналото е бил с Камен, не се знае.