Деси Добрева продължава да съсипва Слави Трифонов

Старата любов не хващала ражда, казват мъдрите хора. И явно са съвсем прави, защото дори и 11 години да минаха, Слави Трифонов още е влюбен в Деси Добрева. Това е може би единствената жена, след създаването на "Шоуто на Слави", която е отказала на Дългия. Още в началото шоуменът си я хареса не само като певица, но тогава блондинката не прие да му бъде възлюбена, заради което Слави трябваше да се задоволи с Алекс Раева, припомня Kliuki.bg.

[caption id="attachment_340431" align="alignright" width="300"]Деси Добрева така и не пожела Слави Трифонов Деси Добрева така и не пожела Слави Трифонов[/caption]

Сега ситуацията почти се повтаря. След като я покани в шоуто си и на големия концерт в залата "Арена Армеец", Слави Трифонов отново се влюбил в Деси Добрева. Той започнал да й прави предложения за срещи и таял надежда, че най-после тя ще бъде негова, понеже в момента е необвързана. Деси обаче отново не пожелала любовта на Дългия, което пак го наранило жестоко.

Така Слави се принудил да се задоволи с друга жена, която макар да е по-млада от Деси Добрева, не е на сърцето му. Той залюби кандидат-балерина в неговото шоу, която има едва 20 години. Студентката Ева Карамфилова изглежда досущ като бившата му Мартина.

Деси Добрева от една година няма мъж до себе си, но това изобщо не й пречело. Тя отдавна доказа, че не се вълнува от парите и славата на Трифонов, заради което шоуменът непрекъснато удря на камък с нея. Певицата твърди, че не иска нова връзка, понеже все още изживявала неуспешния си брак с Мартин, от когото й остана малката Алина.

Слави Трифонов явно никога няма да спечели Деси. Любовта му към нея ще остане несподелена завинаги. Познатите му твърдят, че той харесвал у нея точно това, че тя не се вълнувала кой е той в обществото. Очевидно обаче голямата му болка е, че не я привлича като мъж.