Илияна Беновска си тръгна огорчена от формата, на който възлагаше големи надежди

Илияна Беновска сдаде поста на жури в „България търси талант”, Деси Добрева се връща на бял кон в екипа на Слави!

Журналистката, която се сдави в ефир със старата си познайница и колежка Дарина Павлова, напусна почти елегантно шоуто, научи kliuki.bg. Напористата дама се кълне, че конфликта по между им няма нищо общо с крайното й решение. Даже дума не дава да се изрече, че Слави Трифонов я изритал от формата. Според запознати дори сочният конфликт между двете дами повлиял благоприятно за рейтинга на „България търси талант”!

Илияна Беновска напоследък взе да дразни и зрителите с дългите си речи и обосновки. Журналистката обаче беше категорична пред „24 часа”, че напуска шоуто по свое собствено желание и изглежда – огорчение.

Тя се надявала, че избирайки новото поколение български таланти, които заслужават популяризиране, ще помогне да се каже „не” на насилието в страната. Шоуто обаче „акумулирало милиони” и изкривявало ценностната система на народа! Не искала да бъде свидетел и съучастник на ставащото в ефир!liana benovska

Илияна Беновска дори не искала да пуска официално съобщение. Просто имало далеч по важни неща, с които да се занимава аудиторията!

Дали ще плаща неустойки на Слави или Трифонов ще се реши на компромис с хонорара й – не става ясно. Има някой обаче, който е повече от щастлив, че мястото до Дарина Павлова е вакантно!

Най-голямата слабост на Дългия - Деси Добрева се завръща на бял кон в екипа му! Продуцентът, който плака за нея в ефир, може да бъде доволен. Блондинката ще замести Илияна Беновска още тази неделя! Певицата отново има подкрепата му, ефирно време и подновена популярност, без да й се налага с унизителната позиция на бек-вокалистка!

Добрият край оправя всичко! Е, Илияна Беновска има мнение по въпроса: Не било важно коя руса и къдрава ще се усмихва по телевизията!