Иван и Андрей са в шок, след като узнаха, че скоро ще трябва да се явяват пред българския съд

Дружбата на Иван и Андрей с Николета Лозанова е напът да им навлече сериозни неприятности. Алисия е решена да изправи на съд предаването "Папараци", на което те са продуценти. Певицата на "Ара мюзик" била бясна, че я изкарали лоша майка, когато показали в ефир как синът й се вози на предната седалка без колан, писа ПИК.

[caption id="attachment_340892" align="alignright" width="300"]Погнаха Иван и Андрей заради Николета Лозанова Погнаха Иван и Андрей заради Николета Лозанова[/caption]

Зад съдебните действия на Алисия обаче прозира омразата й към Николета Лозанова. Близките на фолк дивата били убедени, че тя се правела на обидена целенасочено, за да навлече проблеми на Ники и скоро тя да бъде свалена от екран.

"Колко жълти вестници досега се изгавриха с Алисия? Те са хиляди пъти, а тя реши да съди точно "Папараци". Ако я нямаше Николета там, сигурно щеше да им се размине на Иван и Андрей. Сега обаче ще трябва да отговарят пред закона." - считат познати на продуцентите.

Шансовете на Алисия да спечели в съда обаче не са много големи, тъй като в действителност тя наистина е нарушила закона, което може да се счете за смекчаващо вината на Иван и Андрей. Все пак певицата се надява да има някакво наказание за "Папараци", понеже тя не е дала разрешението си да бъде снимана.

"Ако за всяка папарашка снимка се завеждаше дело, сега всички медии щяха да са осъдени. Алисия няма шанс, трябва да го приеме." - считат повечето българи.

Изпълнителката на "Палиш, палиш" обаче смятала да обвини предаването най-вече в уронване на авторитета й и лична обида. Адвокатът й бил доста добър в занаята и вече почнал да мисли стратегия за осъждането на Иван и Андрей.

Ако всичко приключи зле за продуцентите, нищо чудно Николета Лозанова да бъде освободена, защото Алисия не е единствената, която ненавижда бившата на Божинов, счита Kliuki.bg.