Виолета Марковска строи цял отряд прислуга, за да поддържа идеален живот на милионерша и да гради кариера

Виолета Марковска се оказа най-сполучливо омъжената дама в шоубизнеса. Дори Мария Гущерова може да й завиди на лукса, в който отглежда бебето си Красимир.

Виолета Марковска и първата й дружка в гилдията – Алекс Сърчаджиева до преди няколко години открито се подиграваха на Елен Колева, която заряза кариера под давлението на по-възрастния си богат любим.

Тиранията на Сашо Майонезата знаем как завърши, а колежките от „Шивачки” дори си подобриха отношенията след участието на монтанската красавица в Dancing stars. Алекс и Виолета Марковска обаче преосмислиха отношението си към парите и заможните мъже, видя kliuki.bg.

Половинката на Иван Ласкин си взе скромен актьор с буен нрав. За да отгледа прилично дъщеря си се скъсва от работа – постановки, снимки, реклами, водене на предавания и програми. Актрисата от „Столичани в повече” обаче постъпи мноооооого по-умно!

Виолета Марковска си занесе чеиза в дома на Ивайло – синът на финансиста Красимир Ангарски. Хубавицата се омъжи повече от добре. Вече няма никакви грижи и може да си избира само класни ангажименти, а първородният й син от първия ден тъне в невиждан лукс.

За изписването на бебчето дори младата госпожа Ангарска използва агенция. От там й предоставиха пълен набор от аксесоари за незабравимия ден: - специална торта за доктора и неговия екип, бонбони с личен монограм, белгийски шоколади, специални кутийки за кичур коса,зъбче,пъпче, книга с пожелания за новороденото и какво ли още не: vili markovska bebe

vili markovska bebe 2

vili markovska bebe 3

vili markovska bebe 4

vili markovska bebe 5

vili markovska bebe 6

vili markovska bebe 7

vili markovska bebe 8

vili markovska bebe 9

Радостите на майчинството не са единственият приоритет на Виолета Марковска. Актрисата съвсем скоро се връща на сцена, но далеч няма да пренебрегне най-важното си задължение – бебето.

За да репетира спокойно, съпругът й е дал картбланш и е осигурил цял боен отряд: три бавачки, чистачка и готвачка. Младото семейство Ангарски се е устроило в елегантен дом в покрайнините на столицата като истински аристократи. Докато тате работи, а мама Виолета Марковска репетира, момченцето ще е гледано като истински принц!