Слави Трифонов направи нещо невиждано досега, започна поголовна сеч на служителите си!

Шоков удар разтресе телевизия Би Ти Ви след масовия сеч в "Шоуто на Слави" през последните два дни. Чистката се заформи през уикенда, но не остана скрита от медиите, а скандалът придобива чутовни размери. Тъй като Слави Трифонов е избеснял дотам, че върши невиждани и за него неща, разкриха ужасени служители от медията.

Причината за гнева на Дългия са публикациите, заляли вестници и сайтове през изминалата седмица, които свързват Слави Трифонов със съпругата на сценариста Светльо Митев - Мартина. Дамата бе спрягана за поредната любовница на шоумена, който предал колегата и приятеля си, като му откраднал жената, пишеха таблоидите.

[caption id="attachment_340955" align="alignright" width="300"]Слави Трифонов Слави Трифонов гневен, както никога досега - реже глави наред[/caption]

Припомняме, че Слави Трифонов и Мартина бяха спипани от папараци след концерта гигант в "Арена Армеец" и веднага им бе приписана любовна афера. Това подлуди Слави Трифонов, който страшно много ценял Светльо Митев и дори през ум не му било минало да има нещо общо с половинката му.

Бесен на гардовете си, че са оставили папараци да го снимат преспокойно, Дългия с лека ръка уволнил всички охранители, които били на смяна по време на сензационните кадри. "Ужас беше. Тези момчета работят за Слави и шоуто му от много време - освен да пазят шефа, те вършеха множество други задачи за предаването и екипа, а сега излетяха от там като стрели. Слави е повече от бесен и се е заканил, че ще продължат да хвърчат глави, ако някой не си гледа работата като хората", разказват служители от медията, пише Пик.

Освен за измислената си афера, Слави Трифонов бил полудял от ярост и за слуховете, засягащи малкия му диамант в лицето на невинната Крисия Тодорова. Малкото момиченце приемало много тежко клюките по негов адрес, а последният път се разплакала неутешимо заради приказките, че баща й Марин Тодоров я използва като семейна касичка.

"Престанете да говорите за мен и семейството ми, защото това убива детето ми. Не е вярно нито, че имам 2 милиона евро дългове, нито, че Крисия е спечелила 300 000 лева от участията си. Евгени Димитров - Маестрото е този, който определя къде ще пее дъщеря ми, а не аз. Детето дори 30 000 лева не е изкарало, но това не засяга никого", коментира вбесеният баща на Крисия.

Всички тези лъжи и интриги дошли в повече на Слави Трифонов, който тези дни е набрал така, че никой не смее да му се мерне пред погледа.