Преслава се завърна за втори път в Дубай тази година – излекувана, с по-апетитен вид и с мъж

Преслава не се бави дълго и след като старата й дружка се пусна по монокини (макар и в интерес на кариерата) и тя показа тяло!

Галена и Десислава изненадаха феновете с ефектен кадър от предстоящото си видео, в което много ще зарадват не само Галин Вафлата, ами ще сбъднат и фантазиите на феновете.

Докато русата и черната се забавляват по монокини, колежката им Преслава сюрпризира Митко Пайнера и фамилията на Бирмата като си би камшика и избяга в Дубай.

[caption id="attachment_340970" align="alignright" width="300"]Горещи целувки от горещ Дубай Горещи целувки от горещ Дубай[/caption]

Там народната любимка показа най-после тяло, което да не подхожда на анорексичка, видя kliuki.bg. Преслава избра за сезон 2015 нежен бански в две части във флорални мотиви, но не това е най-важното.

Този път през ваканцията не й прави компания плеймейтката Светлана Василева, а дружката й Силвия и един атрактивен млад мъж.

[caption id="attachment_340968" align="aligncenter" width="298"]Чий ли е този ламбър-мъж?! Преслава изглежда му е доста по-близка Чий ли е този ламбър-мъж?! Преслава изглежда му е доста по-близка[/caption]

Моментално заподозряха Преслава, че най-после смело показа мъжа до себе си –младият баровец Христо Шопов. Момчето от Варна зае овакантеното място от Бирмата. Аферата им се прочу след като ги снимаха как порядъчно пийнали си разменят публично нежности н клуб. preslava

preslava 3 След въпросния случай Преслава окончателно сложи край на нейната „мразя те – обичам те” връзка с Жоро Станоев. Дори майка му Лидия, която обожава певицата, се постара да насочи вниманието му към друго момиче.

Преслава очевидно не й се сърди и използва ситуацията хем да сложи край на сомоубийствените емоции с Бирмата, хем да си подари нещо свежо за лятото. Решението й е повече от отлично. Тя отдавна не е изглеждала така спокойна, което се отразява и на външния й вид.

Преслава най-после го докара до идеални килограми и заслужено събра комплиментите на почитателите си в социалната мрежа!