Моника Валериева показа знойно тяло на плажа, но намекна, че от малка я влече да е кокетка

Моника Валериева и без Андреа живот си живее! Моделката не пропусна и този сезон да покаже горещо тяло на плажа, но поднесе и сладка изненада на феновете!

Сочената за една от летните забежки на Валери Божинов брюнетка не може да се оплаче. Красавицата изтегли ваканцията си месеци наред и събра тен седмици преди другите и да помислят за това, видя kliuki.bg.

Моника Валериева понасъбра доста огорчение в родината и отиде да лекува наранената си душа в чужбина. Първо се провали с трясък горещото й приятелство с Андреа, което казва й носело много дивиденти. Бившата й най-добра дружка върна в живота си общата им врагиня Николета, с която пак се снимат доста палави.

Едва преглътна загубата на блондинката и трябваше да понесе нов удар под кръста. Загуби и гаджето, и бентлито – специална поръчка. Както се казваше във вица: „Да видя ключовете от джипа и силикона на масата!”.

За капак неуместното фото, в което целува ръка на дядо Добри й навлече целия хейтърски гняв в мрежата!

monika banski 5monika banski 4=jpgmonika banski 3monika banski 2monika banskimonika banski 6

Огорчената Моника Валериева избяга надалеч, но след като показа колко добре си изкарва на плажа, изненада поклонниците със снимка.

Мъжете са луди по кадри, запечатали нейното изкусително тяло. Момичетата обаче се умилиха от стара нейна снимка от детската градина. Е, коментарът й към нея е „От малка си кралица на муцунките”, но пък да не й се смеем! monika malia Интересно е само кое е накарало сладкото момиченце от снимката да прибегне към толкова пластики?! Моника Валериева очевидно не се страхува от скалпели и болка, но нямаше да загуби и ако си беше останала естествена!