Сашо Диков вече няма да отговаря на въпроси за Аня Пенчева, новата му любима е световно известна

Сашо Диков си намери любима по прилика – красива, талантлива и доста по-известна от Аня Пенчева.

Доказаният ценител на женска красота и разбивач на сърца си намери майстора, научи kliuki.bg. Журналистът – тясно обвързан със спорта е влюбен в ...Лили Игнатова! Тайната му лъсна като го предадоха собствените му колежки от Нова телевизия – Лора Крумова и Галя Щърбева.

Сашо Диков дълго време отговаря на въпроси и закачки свързани с майката на дъщеря му и бивша съпруга – Аня Пенчева. Актрисата отдавна е омъжена за друг, но той е толкова дискретен относно личния си живот, че няма коя друга да питат.

Това обаче ще се промени скоро, благодарение на „Комбина”. Водещите на предаването Лора и Галя отмъстиха за тормоза, който нанесе колегата им на Ненчо Балабанов. ФейсБойко беше въртян на шиш, докато не си призна, че Йоанна Драгнева е господарка на сърцето му.

Сашо Диков беше подложен на същия тормоз, докато и на последния зрител не му стана ясно, че новата му любима е не друга, а самата Лили Игнатова. Легендата на гимнастиката у нас накара безпощадния водещ да сподели колко е свястна, че е „чудо на чудесата”.sasho dikov

Вярно, Сашо Диков направи опит да отрече, но опитите му се оказаха напразни! Той най-после има шанс да се убеди в лафа на Боби Михайлов, за който „жените са два вида: гимнастички и други”.

Лора и Галя го подкачиха и за втори брак, но въпреки красивата любов на зряла възраст това не се очаква. Двамата ги свързва спорта, ценностите и миналото с актьори. Първата любов на Лили е актьорът Ивайло Христов. Тя има два брака – веднъж остана вдовица на маркиз, а след това се разведе с бащата на децата си.

Днес някогашната суперзвезда и народна любимка има трети шанс за Голяма любов в прегръдките не на кого и да е, а на Сашо Диков!