Светлана от Женени от пръв поглед търпяла емоционален търтей, но и предприемчивия й съпруг не я задоволил

Светлана от Женени се оказа от всеобща любимка – вечно недоволна красавица!

Хубавицата от сватбеното реалити има интересна съдба, научи kliuki.bg. На нея се падна да преживее емоции като от женски роман – дълга мъчителна връзка, след която среща Мечтания мъж, за който се жени бързо и романтично!

Изкусителната инструкторка по аеробика цели пет години от живота си прахосала в прегръдките на тотален мързеливец. Тя не просто се налагало да бъде по инициативна, но и да движи нещата във връзката им. Това, естествено, нито я е направило по-щастливо, нито я е карало да се чувствам жена!

След раздялата им, разказват от HotAtrena.net, се решила на революционна стъпка – да се омъжи за непознат, публично, рисковано и мнооого медийно! След като се превърнала от „Светлето инструкторката” в „Светлана от Женени”, благодарение на желанието си пред мачмейкърите на шоуто получила мечтания съпруг.zashto-svetlana-ot-jeneni-ot-prav-pogled-zariaza-5-godishna-vrazka-i-se-omaji-za-nepoznat-1

След като я одобрили за формата пожелала нейният Принц да е предприемчив, способен, работлив, да е амбициозен и т.н. Добрите хора от реалитито се стегнаха и й намериха милия Стефчо, с когото ужким имат най-големи възгледи да останат заедно!

Надеждите на феновете обаче май не се оправдани! Образцовата двойка подозрително дълго изкарва разделена от благоверния си. Светлана от Женени предпочита компанията на Гери, вместо на своя съпруг.

Половинката на Жоро определено минава за „отчаяната съпруга” на формата. На тях двамата никой не предрича, че ще остареят заедно. Това, че изведнъж станаха близки със Светлето говори много! А това, че Стефчо избяга в Лондон да празнува без другарката си – още повече!

Ако и любимата двойка на зрителите се разпадне, реалитито ще се окаже провал...или ще се докаже, че Светлана от Женени не знае просто какво иска!