Благой Георгиев бил обожаван от майката на децата си доста дълго време, но днес просто били добри приятели

Благой Георгиев наистина е късметлия – не само има късмет в любовта, но и му върви и при разделите!

Палавият футболист в момента го тресат романтични вълнения – има атрактивно ново гадже, щял да й подарява нов чифт силикони, кълнат му се през час в страстни чувства. Младият татко е далече от рожбите си, но няма спънки да ги вижда, чува ги ежедневно и има образцови отношения с майка им, научи kliuki.bg.

Дългогодишната любима на Благой Георгиев даде едно от редките си интервюта, което може да засрами дори най-добрата й приятелка. Певицата Алисия получава искрените й благодарности за лоялността и подкрепата, но само може да се получи от Христина Витанова.

Бившата гимнастичка не обикаля медиите да се жалва от изменника и споделя само, че изпитва огромно уважение към него. Благой Георгиев бил първият мъж в живота й. С любов родила двете им деца, разкрива тя пред списание Story.

В момента Христина се чувствала щастлива от новия си статут на свободна жена и дори щедро споделя, че футболистът бил добър човек. Нито за момент не забравяла, че той е бащата на децата й.hristina-progovori-bez-blago-mi-e-super-razkri-kak-alisiia-ia-e-uteshavala-ne-otreche-za-vrazki-s-oligarsi-5

Най-горчивият период във връзката й бил моментът, в който я напуснал бременна заради Лияна. Само защото била бременна се мобилизирала и вървяла с гордо вдигната глава. Простила му, защото не си представяла живот като самотна майка.

Днес обаче нещата са различни. Не че не се огорчила от историята с Биляна Евгениева, но мъдро заключила, че не бива да се наказва заради нещо станало.

Днес не дава ухо на историите на бившия си любим. Не я интересуват разделите и събиранията му. Гимнастичката не отрича, че е обвързана с Младен, наследникът на петролния бос Жоро Самуилов. Радва се, че гради нов живот и дори заявява, че с Благой Георгиев били изключително добри приятели.