Радина Червенова се готви за новата крачка в живота си, но тъгата не си отива. Когато печелиш едно, губиш друго.

Въпреки че скоро ще стане баба, както съобщи "България днес", Радина Червенова носи в себе си огромна болка. Най-красивата новинарка у нас все още не можела да преглътне липсата на щерка й Деси и сина й Влади, които са от доста време далече от нея, тъй като живеят в Англия. Мъката на журналистката се засилила още повече, когато узнала, че Деси възнамерява да роди на Острова, но не само това, а и да прекара майчинството си зад граница, научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_341147" align="alignright" width="300"]Радина Червенова ще трябва да бъде далеч от внучето си, което е огромната й болка в живота Радина Червенова ще трябва да бъде далеч от внучето си, което е огромната й болка в живота[/caption]

"Радина се надяваше да зърне внучето си още при раждането му, а сега се оказва, че тряба да чака с месеци. Тя търпи това положение с децата си от години, но се надяваше с внучето да е друго. Това са рисковете на живота зад граница." - споделя колежка на Червенова.

Единственото, което радвало Радина към този момент, е любовта на най-малкото й дете Анастасия, която е от втория й мъж Коко. 16-годишното момиче било особено близко с майка си и споделяло абсолютно всичко с нея. Така 57-годишната журналистка се опитвала да запълни липсата на Деси и Влади, с които се виждала веднъж годишно.

"Аз наистина се радвам, че децата ми намериха своя път в чужбина, защото това тук не е живот. Мъчно ми е обаче да ги виждам толкова рядко, а и внучето ми няма да израсне пред мен." - оплаквала се Радина Червенова пред приятелките си.

Новината за бъдещото внуче на репортерката на БНТ се прие много топло от почитателите й, които не са изобщо малко. Мнозина определят Радина като най-красивата баба в България. Тя навърши наскоро 57 г., които изобщо не й личат.