Николета Лозанова не се поколеба да скочи в леглото и на Николай Бареков, без да подозира какво я чака накрая

Медиите днес гръмнаха с бомбастичната новина, че Николай Бареков е изръшкал и самата Николета Лозанова. Водещата на "Папараци" обиколи постелите на не един и двама футболисти и личности на деня, но доскоро аферата й с лидера на ББЦ се пазеше в тайна.

Разбира се, истината никога не остава скрита задълго и ето, че цялата история стана всеобщо достояние. Връзката на Николета Лозанова и Николай Бареков датира от времето, когато превзетата плеймейтка се правеше на водеща във формата "Къртицата". Без да се посвени от факта, че е омъжена жена с дете, НиЛо набързо оправила чичко Ники, разкриха свидетели на любовната им идилия.

[caption id="attachment_341151" align="alignright" width="300"]Николета Николета претърпяла позорно унижение от Николай Бареков[/caption]

За жалост на Лозанова обаче тя се оказала краткотрайна и приключила толкова бързо, колкото и започнала. А краят на приказката бил повече от унизителен за хубавицата от пловдивското село Караджово.

След като я премятал, както си иска и се позабавлявал няколко месеца, Николай Бареков сложил точка на отношенията им по една единствена причина - срам да се показва с Николета на публични места.

"Бареков може да е всякакъв, но не е вчерашен и отлично знае да подбира жените си пред обществото. И докато Мария Календерска е дама със стил и интелект, то Николета всички я знаят що за "умница" е. Стана така, че тя започна да се дразни и да моли Бареков да я взима със себе си по разни партита и срещи с високопоставени лица, а той буквално се ужасяваше. Накрая й обясни ситуацията и я прати да си прави селфита далеч от него", разказват близки до политика.

Не стига унижението от Николай Бареков, ами Николета разбрала, че съпругът й Валери Божинов е наясно с изневярата й. И както се казва - паднала от двата (а може и повече) стола на земята. И дефакто проблемите в брака на Николета и Валери Божинов не са започнали от тази година, а доста по-рано, както сами подушихме при предишната им раздяла.