Ивана може да бъде напълно спокойна и щастлива от живота си вече!

Ивана, или певицата на народа, както отдавна я наричат, удари джакпота. Звездата на "Пайнер" вече няма нужда да се съобразява с продуцента и да се надява на участия по задимените нощни клубове сред пияни мераклии, защото си уреди живота по мерак.

Ивана се превърна в преуспяваща рентиерка и всеки месец прибира луди пари от наеми, това разкриха близки до нея. За късмета си обаче певицата се благодари на самата себе си, а не на провидението. Защото, за разлика от повечето си колежки, които пръскат хонорарите от участията си за всевъзможни глупости, тя години наред инвестирала в имоти.

[caption id="attachment_341170" align="alignright" width="300"]Ивана Ивана доказа, че има повече акъл от колежките си, взети накуп[/caption]

"За какво са ми тези дивотии - да давам хиляди левове, че и евро, за дрехи, чепици, чанти и всякакви подобни, които ще ми омръзнат след месец максимум?! Все още ми е останал мозък в главата и съм наясно, че животът върви, а славата е до време. Човек трябва да мисли за бъдещето си и да го подсигури", обяснявала повече от разумно Ивана.

Нейната най-голяма грижа в момента е дъщеря й Теодора, която работеше за кратко в екипа на "Х Фактор", но бързо се отказа и напусна заради мижавото заплащане. Днес красивото момиче бачка за собствената си майка, която пък й се отплаща повече от щедро и прави всичко, за да инвестира в обучението и кариерата й.

"Мъж може и да не си намери, това е Божа работа и не е толкова важно. Важно е обаче да преуспее в работата и да бъде независима и силна жена. Докато не се уверя, че Теодора е станала такава, няма да мирясам", категорична била Ивана.

Колкото до наемите, които тя прибира всеки месец, то въпросните са наистина високи. Апартаментите, които Ивана отдава под наем, са супер луксозни и разкошно обзаведени, но пък и тя била от най-готините хазяи.

"Вярно е, че взима скъпо, но е свястна и винаги можеш да се разбереш с нея. Ако имаме временни затруднения с парите, никога не е правила проблем за няколко дни закъснение или дори седмица", хвалят я нейни наематели.