Кейт Мидълтън не може да си почине от отглеждането на децата им с принц Уилям, а той изобщо не помагал

Да отглеждаш деца е особено трудно и отнема доста време. В това се убеди Кейт Мидълтън, която от 2 години насам изобщо не знаела какво е това почивка. Въпреки че е съпруга на британския престолонаследник, Катрин се справяла почти сама с гледането на Джордж и Шарлот. Тя държала да бъде истинска майка, а не да ги повери на служебни лица. Когато направила своя избор обаче, Уилям я излъгал, че ще й помага във всичко, а всъщност изобщо не го правел, научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_341174" align="alignright" width="300"]На Кейт Мидълтън й писна да бъде просто съпругата на принц Уилям На Кейт Мидълтън й писна да бъде просто съпругата на принц Уилям[/caption]

"Защо повярвах на Уилям... Той ми каза, че ще бъдем като обикновените семейства и сами ще се справяме с родителските грижи, а по цял ден го няма. Разбирам, че има важни представителни срещи, но да не беше казвал, че ще помага. Всички грижи за децата ни падат върху мен. Аз не желая помощ от Двореца, а само от съпруга си." - вайкала се красивата Кейт Мидълтън.

Все пак тя се принудила да вика майка си да живее с нея от време на време, за да може да има някаква помощ от по-опитен човек. Това обаче нажежило още повече атмосферата в кралския двор, понеже кралицата нямала особено добро мнение за семейството на Катрин. Всичко започна около Коледа, когато Кейт, Уилям и Джордж отидоха да празнуват у родителите на Мидълтън, вместо с кралското семейство. Тогава Елизабет Втора хвърлила вината не само върху Кейт, но и върху роднините й, смятайки че те са я накарали да празнува с тях.

Нервите на Кейт Мидълтън вече не издържали. Тя не можела да понася цялата тази показност около децата й, заради което започнала все повече да се изпуска пред близки относно лични неща. Ето така в медийното пространство попаднаха доста скандали с кралското семейство през последните месеци.