Ирина Тенчева прекали и мина всички граници в омразата си към Вихра Петрова!

Срамота е подобни неща да се случват между зрели и интелигентни хора, за каквито се представят двете жени на Иван Христов - Ирина Тенчева и Вихра Петрова. Макар че в случая вината е изцяло на настоящата, а не на бившата партньорка на опосума, коментират из светските среди на столицата.

По неясни причини, Ирина Тенчева продължава да разпалва злобата си към Вихра Петрова и се стреми да я нарани по всякакъв начин. Вместо да се радва на малкия си син Самуил, родилката Ирина стана причина за поредния скандал със съперницата си.

[caption id="attachment_341185" align="alignright" width="300"]Ирина Тенчева Ирина Тенчева не спира със злобата си към Вихра Петрова[/caption]

Всичко тръгна оттам, че Вихра Петрова "си позволи" да напише коментар в личния си блог на тема днешните абитуриенти, които разкритикува по няколко действително наболели въпроси - като стремежът им към блясък и бързо забогатяване, за сметка на липсата на знания и развитие.

Коментарът на Вихра Петрова предизвика множество положителни отзиви, което очевидно бръкна в мозъка на Ирина Тенчева. Която на свой ред дръпна едно слово във Фейсбук, но на коренно противоположното мнение - изцяло в защита на днешната младеж и удар под кръста за Вихра.

"Ако Вихра беше написала, че България граничи с Черно море, то Ирина със сигурност щеше да я опровергае и да даде поне десет доказателства, че морето вече е пресъхнало. Мира няма тази жена, докато не нарани бившата на Иван Христов, но някои неща наистина са прекалени. Позор за две зрели жени и майки", коментират възмутени потребители в мрежата.

На всичко отгоре, източници близки до семейството на Иван Христов разкриха и шокиращите думи на Ирина Тенчева към Вихра, които гласяли: "Тази ще ми се прави на много разбираща и компетентна, като един мъж не успя да задържи. Ще я режа, както и когато си искам", разказват свидетелите.

Хубавото след тази изцепка е, че Иван Христов се намеси и най-накрая дръпна здраво конско на половинката си, за да спре да се занимава с майката на Ава.

След всичко обаче това явно помирението, което Вихра опита да направи с Ирина Тенчева след раждането на Самуил, ще си остане в миналото, а войната между двете пламва с нова сила.